The Holl Pendik Ön Talep Toplamaya Başladı

The Holl Pendik Ön Talep Toplamaya Başladı

Vefa ve Bekart İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen The Holl projesi İstanbul Pendik'te yükseliyor. Projede ön talep toplanmaya başladı.

A+A-

The Holl (Home Office Life Level) Projesi, Pendik’te hayata geçiyor. Ön üretimli yapılar sektörünün önde gelen şirketlerinden Vefa ve Bekart İnşaat işbirliği ile gerçekleştirilen The Holl için ön talepler toplanmaya başladı.

 

Home ofis, ofis ve rezidans olarak planlanan ve hafriyat çalışmalarının başladığı Projenin, 2019 yılında bitirilmesi hedefleniyor. 3 bin metrekarelik bir alanda tek bir kuleden oluşacak Projenin içerisinde; 90 adet bağımsız bölüm ve 5 bin metrekare dükkandan oluşan home ofisler yer alıyor. Ayrıca projede her katta dubleks daireler de bulunuyor.

 

Vefa Holding İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit, Pendik E-5 Yan yol üzerinde yapılacak olan The Holl Projesi’nin, İstanbul’un gözde ilçelerinden biri haline gelen Pendik’in en prestijli projesi olacağını kaydetti. Her zaman insan doğasına uygun yaşam alanları üretmeyi kendilerine hedef olarak belirlediklerini vurgulayan Koçyiğit, yurtiçi ve yurtdışında kısaca dünyadaki her kıtada her türlü iklim koşulunda başarıyla test ettikleri malzemeleri ve yapıları ürettiklerini belirtti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.