The Mandarins Acıbadem’de Panoramik Balkon

The Mandarins Acıbadem’de Panoramik Balkon

493 daireye ev sahipliği yapan Kadıköy’ün rezidans projesi The Mandarins Acıbadem, sakinlerine panoramik manzaralı balkon seçeneği sunuyor.

A+A-
The Mandarins Acıbadem’de yer alan 1+1 ve 2+1 dairelerin büyük çoğunluğunda, 3+1, 4+1 ve 5+1 dairelerin ise tamamında balkon bulunuyor. The Mandarins Acıbadem’in orta katlarından itibaren panoramik bir İstanbul manzarası gözler önüne seriliyor. Projede ayrıca İstanbul’u kuş bakışı gören bir seyir terası da yer alıyor.    
 
Proje, ısıtmalı açık ve kapalı yüzme havuzu, ekstra ses yalıtımlı duvarlar, solar camlar, elektrikli otomobil şarj ünitesi ve concierge hizmetleri konut sahiplerinin hizmetine sunuyor. 1+1'den 5+1 dublekse uzanan daire seçeneklerinin yer aldığı The Mandarins Acıbadem'de daire fiyatları 570 bin TL’den başlıyor.
 
İSTANBUL'U YAŞATAN LOKASYON
 
Kadıköy'de yer alan The Mandarins Acıbadem, yüksek bir mevkide yer alması nedeniyle kapanmayan bir İstanbul manzarasına sahip bulunuyor. The Mandarins Acıbadem’den metro 200 metre, metrobüs 100 metre yürüyüş mesafesinde yer alıyor. Kadıköy Meydanı, Fenerbahçe, Kalamış, Boğaz Köprüsü ve Marmaray bağlantısı ise birkaç dakikalık mesafede bulunuyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.