Theatron Bodrum Villa Fiyatları

Theatron Bodrum Villa Fiyatları

Sumka Yapı tarafından Bodrum'da gerçekleştirilen 19 villalık Thretton Bodrum projesinde fiyatlar 850 bin Euro'dan başlıyor. Projedeki villaların tamamı 3+1 olarak planlandı.

A+A-

Theatron Bodrum projesi 19 villadan meydana geliyor. Projede konutların tamamı 3+1 villardan oluşuyor. Tek katlı olarak tasarlanan villaların büyüklükleri ise 117 ile 187 metrekare arasında değişiyor.

Theatron Bodrum  Muğla projesinde villalarda 3 oda 1 salon, 3 banyo, çamaşır ve giyinme odası bulunuyor. Projede villaların terasları yer alıyor. Teras büyüklükleri ise 85 ile 100 metrekare arasında değişiyor.

Sumka Yapı tarafından hayata geçirilen Theatron Bodrum projesi Muğla Bodrum Konacık’ta 19 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Sumka Yapı Theatron Bodrum projesinde villa fiyatları 850 bin avrodan başlıyor. Banka kredisi ile konut sahibi olunabilen projede kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor.

 Küçük Çırkan Köyünde yer alan Theatron Bodrum projesi Borum Marina’ya 3 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Proje deniz manzarasına hakim konumuyla dikkat çekiyor.

Konut teslimleri hemen yapılan Theatron Bodrum projesinde her villanın kendine ait garajı, yüzme havuzu ve müştemilatı bulunuyor.

Tamamı tek katlı villalardan oluşan Theatron Bodrum projesinin sosyal olanakları arasında;

•    Güvenlik
•    Otopark
•    Yüzme havuzu
•    Güneşlenme terası
•    Çocuk oyun alanları 
•    Yürüyüş alanları yer alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.