TOKİ Çorum’da 405 Milyon TL Yatırım Yaptı!

TOKİ Çorum’da 405 Milyon TL Yatırım Yaptı!

TOKİ Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Çorum’da çok sayıda yatırımının gerçekleştiği belirtildi. Karaca, toplam yatırım bedelinin 405 milyon lira olduğunu söyledi.

A+A-

Çorum’da, Osmancık Belediyesi 2. Etap 198 Konut Projesi, Alaca Belediyesi 2. Etap 220 Konut Projesi, Kargı Belediyesi 243 Konut Projesi, Uğurludağ Belediyesi 100 Konut Projesi, Sungurlu Belediyesi 3. Etap 120 Konut Projesi ve Boğazkale Belediyesi 78 Konut Projesi’nin devam ettiğini belirten Karaca, proje ve ihale çalışmaları devam eden projeleri ise şöyle sıraladı: Hitit Üniversitesi Projesi ile Emeklilere Yönelik Konut Projesi, Çorum Ortaköy Belediyesi 80 Konut Projesi, Çorum Kargı Belediyesi 2. Etap Talep Organizasyonu Projesi ve Osmancık Belediyesi 3. Etap Projesi. Devane’de yapılan 140 konuttan 92 adetinin 3 oda 1 salon niteliğinde olduğunu ve kalan 48 konutun ise 4 oda 1 salon niteliğinde olduğunu anlatan  TOKİ  Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca, konutların inşaat seviyesinin %39 olduğunu ve taksit ödemelerinin teslim tarihini takip eden ay itibariyle başlatılacağını söyledi.

Kurası çekilecek 140 konut için toplam 811 başvuru yapıldığını hatırlatan Karaca, halktan aldıkları destekle çalışmaları sürdüreceklerini anlattı.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.