TOKİ Elazığ Zafran Konutları'nda Başvurular Başladı!

TOKİ Elazığ Zafran Konutları'nda Başvurular Başladı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından Elazığ Zafran'da hayata geçirilen 129 adet konut için başvuru süreci başladı. Projede Mayıs ayında kura çekimi gerçekleşecek.

A+A-

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından Elazığ Zafran'da yapımı devam eden ve temeli atılacak olan 129 adet konut için başvurular başladı. 

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Elazığ Şube Başkanı Vedat Gür,  TOKİ  Genel Merkezi'nde yetkililerle yaptığı görüşmeler sonucunda Elazığ Zafran'da yapımı devam eden ve ayrıca temeli atılacak olan 129 adet konut için Mayıs ayında kura çekimi gerçekleştirileceğini söyledi. Gür, kura çekimine katılmak için nüfus cüzdan fotokopisi ve Halkbankası TOKİ hesabına 1000 TL yatırıldığına dair banka dekontuyla başvuru yapılabileceğini kaydetti. 

Şehit ve gazi yakınları ile yüzde 40'ın üstünde engelli raporu olan vatandaşların kura çekiminde öncelikli olacağını belirten Gür, "Aylık geliri 3 bin 500 TL'yi geçmeyen emeklilerimiz müracaatta bulunabilirler. 

Başvuruda bulunacak olanların kendi üzerine veya eşinin üzerine kayıtlı tapu kaydının olması halinde başvuruları kabul edilmeyecektir. Konuyla ilgili detaylı bilgi almak isteyenler Şehit İlhanlar Caddesi üzerinde bulunan demek binamıza gelerek veya 0424 236 87 23 numaralı telefondan bizlere ulaşabilirler" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.