TOKİ Kayseri İncesu 'da 843 konutluk yeni proje

TOKİ Kayseri İncesu 'da 843 konutluk yeni proje

TOKİ sosyal konut üretimine Kayseri'de devam ediyor. TOKİ 2016 yeni konut projeleri kapsamında Kayseri İncesu'da 843 dairelik projenin startı veriliyor.

A+A-

TOKİ’den 2016 konut projeleri kapsamında inşaa edilecek yeni projelere her yeni gün üzerine eklenerek özellikle alt gelir grubu ev sahibi olmaya devam edecek. İdare Kayseri İncesu’ya yatay mimari konsepti ile toplam 843 TOKİ imzalı yeni konut projesine başlıyor.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nca (TOKİ) Kayseri iline bağlı İncesu İlçesi Örenşehir Mahallesi’nde 200 konut, Aksubağları Mahallesi 643 konut olmak üzere toplam 843 konut için inşaat işlerinin yapımına dair ihalesi gerçekleştirildi. 17 Ekim, Pazartesi günü gerçekleştirilen ihale kapsamında ayrıca 3 cami, 3 ticaret merkezi ve 1 sosyal tesis ile altyapı ve çevre düzenleme işi yer alıyor.Yükseklikleri zemin+2 olan konutların 673’ü 2+1, 170’i ise 3+1 planında inşa edilecek.Yatay mimari konseptli projeyle yerleşim alanı dükkânları, parkları, peyzajı ve sosyal donatılarıyla nitelikli sosyal çevre imkânı sunan, aynı zamanda kente değer katacak yeni bir yaşam merkezine dönüştürülmesi sağlanacak. 

TOKİ tarafından Kayseri İncesu projeler için başvuruların nasıl yapılacağı, ne zaman başlayacağı ise kısa sürede belli olacak ve EmlakPencerem.com üzerinden ilk duyuruları yapılacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum