TOKİ Sarayköy Konutları'nın İnşaatı Başladı

TOKİ Sarayköy Konutları'nın İnşaatı Başladı

TOKİ tarafından Denizli Sarayköy'de hayata geçirilecek 403 konutun inşaatına başlandı. Trafo mahallesinde inşa edilen projede 85 metrekare büyüklüğünde 2+1 daireler ve 122 metrekare 3+1 daireler yer alıyor.

A+A-

Denizli Sarayköy Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) işbirliği ile hayata geçirilen Denizli Sarayköy Toki Evleri projesinin yapımına başlandı. 

Trafo Mahallesi’nde yükselen projede kazım çalışmaları star aldı.

Prosedürler tamamlanarak çalışmalarına başlanan Denizli Sarayköy Toki Evleri projesi toplam 403 konuttan oluşuyor. Projede 85 metrekare 2+1 ve 122 metrekare 3+1 daire yer alıyor. 

TOKİ konutlarının temel kazım çalışmalarının başlaması ardından Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, AK Parti İlçe Başkanı Mevlüt Arık ve belediye meclis üyeleri Trafo Mahallesi'ne kurulan şantiye çalışmaları yerinde inceledi.

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, "Bizim göreve gelmeden önce ilçemize söz verdiğimiz ve en önemli prestij projelerimizden birisin olan TOKİ konutlarının yapımına başlandı. Bugün 403 TOKİ konutun temellerinin kazımına başlandı. 1 inşaat firmamız bugün itibari ile Trafo Mahallemiz civarındaki parsellerde toplam 20 blok yapılacak inşaatlarının 5 tanesinin kazımını gerçekleştirdi. 10 gün içinde de temel atma olacağı belirtiliyor. 550 günlük iş süresiydi ama firmamız konutları daha kısa zamanda teslim edecek olduğunu bize belirtti " dedi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.