TOKİ Sivas Divriğ İnşaatı Son Durum

TOKİ Sivas Divriğ İnşaatı Son Durum

TOKİ tarafından Sivas Divriğ'e inşa edilen 610 konutluk yeni projenin inşaatı devam ediyor. Projenin 2017 yılında teslim edilmesi planlanıyor.

A+A-

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Sivas'ın Divriğ ilçesinde yeni proje inşa ediyor. 610 konuttan meydana gelen projenin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

TOKİ Sivas Divriğ rpojesinde 610 konutun yanı sıra 1 cami ve 1 ticaret merkezi de inşa ediliyor. Proje 2018 yılının yaz aylarında teslim edilecek

Şantiye şefi Fırat Toğaçar, TOKİ Sivas Divriğ projesinin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Toğaçar, "u an 130 kişi çalışmakta. Bu 1 ay sonra 200 kişiye 2 ay sonra da 500 kişiye çıkarmaya niyetimiz var. Biz burada işimizi hızlı ve en güzel şekilde yapmaya gayret ediyoruz. Şu an 3 bloğumuz tamamlandı ve diğer 4 bloğumuza  geçmek üzereyiz. Ardından ince işe başlayacağız ve elimizden geldiği kadar düzgün Divriği'ye yakışır bir imalat yapmayı hedefliyoruz. Divriği'nin konut sorununu çözecek. 2018 yılının yaz aylarında teslim etmeye niyetliyiz. " şeklinde açıklama yaptı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.