TOKİ'den Ödemiş’e 500 Konut

TOKİ'den Ödemiş’e 500 Konut

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) İzmir'in Ödemiş ilçesinde 52 hektarlık arazide 500 konut yapacak. 2018 yılında ihaleye çıkması planlanan TOKİ konutlarının 2019 yılında tamamlanması planlanıyor

A+A-

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem ile birlikte TOKİ’nin ilçede konut yapacağı alanda inceleme yaptı. Ahrandı Tepesi eteklerinin batı kısmındaki 52 hektar arazide uygulanacak konutlar hakkında bilgiler veren Başkan Mahmut Badem; “ İlçemizin en güzel yerinde TOKİ konutlar yapacak. Araziler için vatandaşlar yüzde 50’si 1 lira izbedelle alındı. İhalesinin 2018 yılında yapılması planlanıyor.2019 yılında da büyük bir kısmı tamamlanmış olur” dedi.

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli;    Ödemişliler için güzel bir proje olacak. TOKİ konusunda Başkanımız Mahmut Badem ne getirirse yerine getiririz. Konut sayısını da arttırabiliriz” dedi. Stadyumun taşınması konusundaki soruyu yanıtlayan milletvekili Kerem Ali Sürekli, TOKİ Ödemiş’e stadyum da inşa edebilir. Merkezdeki stadyumların şehir dışına taşınması kentlerin gelişimine katkı sağlıyor. Bu konuda Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak ile de görüşme yaparız” dedi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.