TOKİ'den Sakarya'ya Emekli Konutları Geliyor

TOKİ'den Sakarya'ya Emekli Konutları Geliyor

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Adapazarı Şubesi Başkanı Orhan Büyü, Sakarya'da emekliler için konut müjdesi verdi. Büyü, çalışmaların olumlu ve hızlı şekilde devam ettiğini açıkladı.

A+A-

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Adapazarı Şubesi Başkanı Orhan Büyü, bölgede inşa edilecek TOKİ konutları ile ilgili bilgiler verdi. 

Emekliler için yapılacak TOKİ evlerinde gelişmeler kaydedildiğini söyleyen Büyü, ''İnşallah Sakaryalı emeklilerimiz için 2017 yılı hayırlı bir yıl olacak” şeklinde konuştu.

Konutlar için Sakarya Valiliği’ne yaptıkları müracaat yapıldığını belirten Büyü, çalışmaların hızlandığını açıkladı. Büyü, “Diğer illerde olduğu gibi Sakarya’da da emeklilerimiz kira öder gibi ev sahibi olmalarına yönelik yaptığımız girişimler sonrasında başta valiliğimiz olmak üzere siyasilerimizin olaya sahip çıkmasıyla çalışmalara hız verildi” dedi.

Emekli evleri için TOKİ'ye arsa tahsis edileceğini açıklayanan Büyü, “TOKİ yerleri alır almaz, hemen konut projeleri için gerekli startı verecek. Biz de heyecan içinde evlerin temeline harcı koyacağımız günü bekliyoruz. İnşallah emeklilerimiz için ilk konutlarda ilimizde böylelikle yapılmış olacak ” diye ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.