Türkiye’nin En Büyük Seramik Ve Cam Mozaik Showroom’u İzmir’de

Türkiye’nin En Büyük Seramik Ve Cam Mozaik Showroom’u İzmir’de

2001 yılında Ahmet Atabey tarafından kurulan MCM Mercan Cam Mozaik firmasının Konak Çınarlı mahallesi Ankara asfaltı üzerinde açtığı 3 bin metrekarelik seramik ve cam mozaik showroom’u kendi sektöründe Türkiye’nin en büyüğü... MCM, 50’den fazla markanın y

A+A-

15 yıllık geçmişe sahip MCM sektörde birçok yeniliğe imza attı. Kurulduğu yıllarda sektörün yabancısı olduğu, hurda camdan geri dönüşüm ile elde edilen duvar kağıdı üretimi yapmaya başladı ve bu yöntem büyük ilgi gördü. Dış cephe cam mozaik imalatını Türkiye’de ilk kez gerçekleştiren MCM 2009 yılında yurt dışından ithal edilen ve ülkemizde üretimi yapılmayan lüks kristal mozaik üretimini ilk kez gerçekleştirerek sektörüne birçok yenilik kazandırdı.

AYLIK 60 BİN METREKARE ÜRETİM

MCM Kemalpaşa’daki aylık bin metrekarelik üretim kapasitesini 2016 yılı itibariyle 60 bine kadar çıkarmayı başardı. 20 bin metrekarelik fabrikada üretilen ürünlerin yüzde 25’ini yurt dışına ihraç ediliyor. MCM firmasında 300 kişi istihdam ediliyor.

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK SERAMİK VE CAM MOZAİK SHOWROOM’U

MCM Seramik, Konak Çınarlı mahallesi Ankara asfaltıi üzerinde 3 bin metrekarelik Türkiye’nin en büyük konspt showroom’unu açtı. İzmir’den sonra Ankara ve İstanbul showroom’unun da açılması planlanıyor.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.