TURYAP 32. Yılını Bodrum'da Kutladı

TURYAP 32. Yılını Bodrum'da Kutladı

Türkiye'nin en büyük emlak pazarlama ağı 32. yaşını kutladı. 32. yıl kutlamasına Türkiye ve yurt dışından 350 temsilci katıldı.

A+A-

1985 yılında İstanbul’da kurulan şirket, markalı emlakçılık alanında ilk yerli zincir olarak bugün Türkiye’nin hemen her ilinde ve yurt dışında Amerika/Miami, Azerbaycan/Bakü, Belçika/Brüksel, Hollanda/Rotterdam, İspanya/Barselona, Yunanistan/Atina, Kıbrıs/Girne ve Magosa’da faaliyetini sürdürüyor.  

Kongrenin ev sahipliğini üstlenen Turyap Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Sarıbay: ‘‘Yıllar önce ben bu işe başladığımda emlakçılık mesleği yapılmaktan çekinilirken, bugün en popüler ve saygın mesleklerin başında yer alıyor. Temsilcilerimiz, gayrimenkul danışmanlarımız gururla emlakçıyım diyor. Yeni mezunlar, girişimciler, kadınlar emlakçı olmak için bize başvuruyor. Marka değerimizi korumak ve yüceltmek için, ailemize katacağımız her temsilcinin sabıkası temiz, eğitimli, vizyonu geniş kişiler olmasına özen gösterdik. Bugün marka ile yaşıt ofislerimizin olması, yıllardır bu konuda ne kadar özenli davrandığımızın göstergesidir’’ dedi.

Gayrimenkulde başarının altın kuralları 

Ağırlıklı olarak bankacılık, mühendislik, muhasebecilik gibi her meslekten ve ticaretten gelen girişimcilerin başarılı olmaları için altın kuralları sıralayan Sarıbay  ‘‘Mesleğe yönelen insanların profilinde giderek yükselme var. Başarılı olabilmek için eğitimli, bilgili ve güvenilir olmak şart. Halkla ilişkilerde başarılı, başkalarını etkileyebilme gücü yüksek, sürekli kendini yenileyenler ise sabırlı oldukları takdirde mutlaka büyük işler başaracaklardır. Gayrimenkul sektörü global ticari çizgide hızla ilerlerken, emlakçılar da mortgage, bilirkişilik, ekspertiz, gayrimenkul sigortası ve yatırım danışmanlığı gibi konularda uzmanlaşmak zorunda’’ diyerek kimlerin bu mesleği yapabileceğini dile getirdi. 

Temsilciler 2018’den umutlu 

Kongrede sektör profesyonellerinin yanı sıra yazar Sunay Akın ve uluslararası eğitimci Dr. Şaban Kızıldağ da tecrübelerini temsilcilere aktardılar. Kongre aracılığıyla bir araya gelen temsilciler birbiriyle portföy paylaşarak yeni iş alanları yaratma fırsatı yakaladılar. 2018 yılı için ise beklentiler pozitif. Bu yıl ertelenen alımların gelecek yıl devreye girecek olması nedeniyle 2018’de daha yüksek satış rakamları bekleniyor. 

TURYAP Hakkında

1985 yılında Türkiye’de ilk kez franchise sistemini kurarak markalı emlakçılık sistemini başlatmıştır. Yurt içi ve yurt dışında 350’ye yakın temsilciliği, geliştirdiği gayrimenkul geliştirme ve yatırım projeleri ve düzenlediği müzayedelerle sektörün öncü kuruluşlarındandır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.