Ümraniye 2b Arazileri Ruhsat Sorunu 2018'de Çözülecek

Ümraniye 2b Arazileri Ruhsat Sorunu 2018'de Çözülecek

Ümraniye Belediye başkanı Hasan Can Ümraniye'deki 2b arazileriyle ilgili ruhsat sorununun önümüzdeki yıl şubat mart ayı gibi çözüleceğini ifade etti.

A+A-

2B alanlarıyla ilgili açıklamalar yapan Başkan Hasan Can, “Önümüzdeki Şubat-Mart gibi, 2B alanlarımızda ruhsat verir hale gelmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. 1/1000’lik planlarımızı inceledik, planların animasyonla da anlatımını da yapacağız, kasımda kendi meclisimizden, sonra da İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisinden 1/1000’lik planlarımızı geçireceğiz” dedi. Sosyal yaşantıya etkisiyle birlikte İstanbul Finans Merkezi’ni de anlatan Başkan Can; “Sanayi şehrinden, finans şehrine dönüştük. Anadolu Yakasında ticaretin merkezi olduk. Metro hatlarıyla birlikte ticaretin merkezi olmaya altyapı olarak da tam olarak hazır olacağız” dedi. 

Ümraniye’de arazi sahibi olmakla ilgili de bilgilendirmeler yapan Başkan Can; “Ümraniye’de çok büyük bir alan 2B arazilerinin imara açılmasıyla işlenen bir hale gelecek, dolayısıyla bunların hepsi yatırım fırsatları için önemli noktalar” diye konuştu.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.