Uşak'ta Aylık 250 TL Taksitle Ev Müjdesi!

Uşak'ta Aylık 250 TL Taksitle Ev Müjdesi!

Uşak Belediye Meclisi Mart ayı 4. Birleşimi gerçekleşti. Toplantıda, TOKİ'nin hayata geçireceği ve aylık 250 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi yapacak projeden bahsedildi.

A+A-

Uşak Belediye Meclisi, Mart ayı 4. Birleşimini gerçekleştirdi. Belirli gündem maddelerinin konuşulduğu toplantının ana gündemi Uşak'ta dar gelirliler ve emekliler için toki projesi idi. Belirli aralıklarla gerçekleştirilen Belediye Meclis Toplantılarının bu ayki en önemli konusu "Emekliler ve dar gelirliler için toki projesi oldu. Daha önce imar projesi red gören "emekliler ve dar gelirliler için toki projesi" belediye meclisi tarafından mart ayı 4. Birleşiminde kabul gördü ve projeye start verildi. 

TOKİ UŞAK PROJESİ BU YAZ BAŞLIYOR

1000 konutluk yapılacak olan proje startını Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan verdi. Hem dar gelirlilerin hem de emeklilerin aylık 250 TL gibi cüzi bir rakamla ev sahibi olacağı proje, yaz döneminde başlayacak. Cahan, "Bu proje ile birlikte artık Uşak'ta hem dar gelirli hem de emekli herkesin evi olacak. Ayda 250 TL gibi cüzzi bir ödeme ile herkes ev sahibi olabilecek. 1000 konutluk olacak Toki projesinin startını bu yaz vereceğiz" müjdesini verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.