WestparkOutlet Bayraklı AVM Açılmaya Hazırlanıyor

WestparkOutlet Bayraklı AVM Açılmaya Hazırlanıyor

Ege'nin en büyük outleti ve eğlence merkezi İzmir Bayraklı'da açılmaya hazırlanıyor. WestparkOutlet yatırımcılarla buluşacak. Bayraklı tünellerinin girişindeki AVM'de 155 mağaza, eğlence, oyun alanları ve akvaryum yer alıyor.

A+A-

Tankar Gayrimenkul Yatırım tarafından hayata geçirilen WestparkOutlet, Ege Bölgesi'nin en büyük outleti olacak. Projenin lansmanı, Tankar Gayrimenkul Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Tan, JLL Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş ve yatırımcıların katılımıyla gerçekleşti.

Toplam 65 bin metrekarelik kiralanabilir alana sahip Ege Bölgesi'nin eğlence merkezi olmayı hedefleyen WestparkOutlet 240 milyon TL'ye inşa ediliyor. Türk ve dünya markalarına yer verecek projenin 2017 yılının sonbahar aylarında açılması planlanıyor.

Projede yaklaşık 155 mağaza, teraslı kafe ve restoran alanlarının yanı sıra bin 500 oturma kapasiteli yeme-içme alanı, çocuklar için büyük eğlence ile oyun alanları, spor alanları ve 2500 kapasiteli otopark alanı bulunuyor. 

Tankar Gayrimenkul Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Tan, proje ile ilgili olarak "Ülkemize 

önemli yatırımlar yapmayı hedefledik. WestparkOutlet projemiz ile biz bir alışveriş merkezi değil, bir yaşam merkezi inşa ediyoruz, içinde dünya markalarının bulunduğu, ünlü gurme restoranlarını barındıracak, akvaryum gibi, Ege'de tek olacak birçok çekim merkezi projelerini geliştiriyoruz'' açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.