Esta'dan Halkallı'ya 243 Konutluk Yeni Proje

Esta'dan Halkallı'ya 243 Konutluk Yeni Proje

Esta İnşaat Küçükçekmece Halkalı'da 243 konut, 29 ofis ve 10 ticari alandan meydana gelen karma bir projeyi hayata geçiriyor. Proje 2019 yılında tamamlanacak.

A+A-

Esta İnşaat, Beyoğlu'ndaki projesinden sonra, İstanbul Küçükçekmece'de Halkalı Mahallesi'nde yeni projeye başlıyor.

13 milyon 328 bin 666,25 TL'ye mal olması beklenen proje Basın Ekspres Caddesi'nde 5 bin 344,83 metrekarelik alan üzerinde konumlandırılıyor.

Tek bloktan meydana gelen projede toplam 243 konut, 29 ofis ve 10 ticari üniteye yer veriliyor. Projedeki daireler 1+0 ve 1+1 şeklinde  dizayn edildi.

261 araçlık otoparkın yer alacağı projede rezidansların kullanacağı 227 araç kapasiteli otopark kapalı, ticari ünitelerin kullanacağı 34 araç kapasiteli otopark ise açık olarak inşa edilecek. 

Proje alanının kuzey ve güney sınırı ticaret alanları, doğusunda Basın ekspres Caddesi, diğer yönlerde ticari alanlar bulunuyor. Projenin 2019 yılı Ağustos ayında tamamlanması planlanıyor.

Söz konusu proje alanı BUDİN Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş. adına kayıtlı olup, proje sahibi olan ESTA İnşaat Sanayi Lojistik Ve Dış Ticaret A.Ş. ile kat karşılığı anlaşıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.