Nevşehir Nisarra AVM Açıldı

Nevşehir Nisarra AVM Açıldı

Nevşehir'in en büyük AVM'si olan Duygu Mühendislik tarafından 55 milyon TL yatırımşa hayata geçirilen Nevşehir Nisarra AVM törenle açıldı. Proje 140 dönümlük arazi üzerine inşa edildi. AVM'de 85'e yakın mağaza bulunuyor.

A+A-

Nevşehir’in Millî  İrade Caddesi üzerinde hizmete kazandırılan Nissara  Alışveriş Merkezi’nin açılışına Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Aksaray Valisi Aykut Pekmez, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Emniyet Müdürü Mehmet Artunay,Duygu Mühendislik   İnşaat Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Doğan, Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Yavuz Karslıoğlu ile çok sayıda daire müdürü ve protokol mensupları katıldı.

Nissara Alışveriş Merkezi’nin açılışı nedeniyle önce protokol mensuplarına, merkezin yapımına ilişkin bir slayt gösterimi yapıldı. Daha sonra törene katılan protokol mensuplarına yönelik olarak verilen kokteylin ardından, protokol mensupları Alışveriş  Merkezi’ndeki hizmet alanları gezerek, yetkililerden bilgiler aldılar.

Nissara Alışveriş Merkezi’nin hizmete kazandırılması nedeniyle düzenlenen açılış töreni öncesinde ve sonrasında  Nevşehir Belediyesi Mehteran Bölüğü de kahramanlık marşları seslendirdi.

ŞEHİR EKONOMİSİNE ÖNEMLİ KATKILAR SAĞLAYACAK

Daha sonra çok sayıda vatandaşın da katıldığı açılış töreninde konuşan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, göreve ilk geldiğim  dönemde özellikle gençlerin  bir araya gelip hoşça vakit geçirecekleri, alışveriş yapabilecekleri ve eğlenebilecekleri alanların olmadığından sık sık şikayet ettiklerini hatırlattı. Ünver ‘ Şükürler olsun ki bugün nüfusuna göre bir çok ilde bir arada bulunmayan 2. bir Alışveriş merkezimizi daha hizmete kazandırmanın bahtiyarlığını yaşıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun. Nevşehirliler  her türlü yeniliğe açık. Bu beni mutlu ediyor. Yakınlarınızla hoş ve nezih bir ortamda alışveriş yapabileceğiniz, dinlenebileceğiniz ve hoşça vakit geçirebileceğiniz ikinci bir alışveriş merkezimiz öyle inanıyorum ki şehir ekonomisine de önemli katkılar sağlayacaktır.  Böyle bir merkezin hizmete kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” diye konuştu.

ŞEHRİN UĞRAK YERİ OLACAK

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider’ de, Nevşehir açısından önemli bir yatırım olarak değerlendirdikleri Nissara Alışveriş Merkezi’nin sabırsızlıkla beklenilen bir yatırım olduğunu belirterek, vatandaşlara hayırlı olması temennisinde bulundu. Gizligider “ Kısa sürede hemşehrilerimizin uğrak yeri olacağına inandığımız bu merkez , şehrimize de artı bir değer kazandıracaktır. Şehrimize böyle bir yatırım için risk alarak böylesine devasa bir merkezi hizmete kazandıran Duygu Mühendislik yöneticilerine teşekkür ediyorum. Halkımıza ve şehrimize hayırlı olsun. ”diye konuştu.

ŞEHRİMİZE CİDDİ DEĞER KAZANDIRACAK

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz’ de halkın bir buluşma merkezliğini de üstlenen Nissara Alış Veriş Merkezi’nin Nevşehir’e  ciddi bir değer katacağına inandığını ifade etti ve Nevşehir’e hayırlı olması dileğinde bulundu.

Daha sonra Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Aksaray Valisi Aykut Pekmez, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Duygu Mühendislik   İnşaat Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Doğan, Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Yavuz Karslıoğlu, Nissara Alışveriş Merkezi’nin  açılış kurdelesini kesti.

Bu arada protokol mensupları, merkezdeki çeşitli işyerlerinin de kurdelesini keserek bol kazançlar temennisinde bulundular. 

Nissara  Alışveriş  merkezi ve Crown Plaza  Otel’in  toplam inşaat alanı  140.000 m2 büyüklüğünde olup Alışveriş merkezi kiralanabilir alanıyla  Nevşehir- Niğde  -Aksaray ve Kırşehir  bölgesinin en büyük  alışveriş  merkezlerinden biri olarak değerlendiriliyor. İnşaat  sektörünün  önemli markalarından  Ankara  merkezli  Duygu Mühendislik  tarafından karma  bir  proje  olarak  hayata geçirilen proje 55 milyon dolarlık yatırımla alışveriş stantlarını  yükseltecek özeliklerle donatıldı.

Nissara Alışveriş merkezi, bünyesinde yerli –yabancı 85’e yakın markası ,7  salonlu sinema alanları, teraslı kafe ve restoran alanlarının yanı sıra  1.000 oturma kapasiteli yeme–içme alanı , çocuklar için büyük eğlence ve  oyun alanları ile  dikkat çekiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.