KİPTAŞ'tan Pendik ve Başakşehir'e 2 Yeni Proje

KİPTAŞ'tan Pendik ve Başakşehir'e 2 Yeni Proje

Kiptaş İstanbul'da 2 yeni projeye start verdi. Kiptaş Pendik'te Yeşilce Aydos, Başakşehir'de ise Lal Bahçe projesini hayata geçiriyor. Lal Bahçe projesi satışa çıkarken, Yeşilce Aydos'un da kısa süre içerisinde başlaması bekleniyor.

A+A-

Geçtiğimiz günlerde Zeytinburnu Veliefendi Locamahal projesini duyuran ve ön talep toplamaya başlayan KİPTAŞ, şimdi de Pendik ve Başakşehir'de yeni projelere başlıyor. 

Yeni projelerde gaza basan KİPTAŞ, Pendik'te Yeşilce Aydos isimli projesi, Başakşehir'de ise Lal Başakşehir isimli projesi için ön talep toplamaya başladı

1-) Yeşilce Aydos: Burada yaşam çok yeşilce

KİPTAŞ Yeşilce Aydos projesinde ön talep toplanıyor. 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin yer aldığı proje Pendik'te inşa edilecek. "Pendik'te yeni bir mahalle kuruluyor: Burada yaşam çok yeşilce..." sloganıyla tanıtılan proje 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleriyle tüm ailelerin beklentilerini karşılayacak şekilde tasarlandı. Proje çok yakında satışa çıkacak.

2-) Lal Bahçe'de lansman satışları başladı

Başakşehir'in merkezinde hayata geçirilen Lal Bahçe projesi, HYK Yapı ile KİPTAŞ işbirliğiyle inşa ediliyor. 3 bin 625 metrekare alana sahip olan projede bina yüksekliği 12 kat olarak tasarlandı. Tamamı 4 oda 1 salon dairelerden oluşan projede 36 adet daire bulunuyor.

2018 yılının Temmuz ayında teslim edilecek Lal Bahçe Başakşehir projesinde lansman satışları başladı. Çeşitli sosyal imkanların yer aldığı projenin yüzde 79'u açık alan olarak tasarlandı. 

KİPTAŞ Lal Bahçe projesi metroya 750 metre, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne 25 dakika, 3. havalimanına 40 dakika, Atatürk Havalimanı'na 12 dakika, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 19 dakika mesafede yer alıyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.