Coordinat Bornova'da Teslimler 9 Ay Öne Çekildi

Coordinat Bornova'da Teslimler 9 Ay Öne Çekildi

DRC Grup tarafından İzmir Bornova Ağaçlıyol'da gerçekleştirilen Coordinat Bornova'da aralık 2018 olan teslim tarihi mart 2018'e çekildi. 9 aylık bir süre içerisinde proje inşaatının yüzde 80'i tamamlandı.

A+A-

DRC Grup Kurucu ortaklarından Onur Durmuş, Mart ayında anahtar teslimini yapacakları Coordinat Bornova projesinde konut sahibi olanların DRC Grup garantörlüğünde 5 yıl boyunca düzenli kira gelirine kavuşacaklarını söyledi.

Tüm konutların eşyalı olarak teslim edildiği bilgisini veren Durmuş, “Normal kiralamalarda konut sahipleri kiracılarla muhatap oluyor. Herhangi bir sebepten dolayı kira ödenmezse kendi zararlarına oluyor. Evdeki eşyalara zarar geldiği zaman da yine bunu kendilerinin karşılaması gerekiyor. DRC Grup olarak yatırımcıların kiracısı biziz ve tüm bu zararları biz karşılıyoruz. Bu sistemin bir diğer büyük avantajı da ev boş kalsa bile yatırımcı, kontratı gereği bizden kira almayı garanti ediyor. Her yıl % 7 net kira artışı ile 5 yıllık kira garantisi sunuyoruz. Böylelikle herhangi bir aidat da ödemediği için uzun vadede gelirini artırmış oluyor” diye konuştu.

Birçok ev sahibinin kiracı bulmakla ve kira toplamakla uğraşmak istemediğini dile getiren Onur Durmuş, “Bu nedenle Coordinat Bornova'da kiralama, teknik servis, güvenlik ve temizlik hizmetlerini de içeren profesyonel bir site yönetimi hizmet verecek” dedi.

ANAHTAR TESLİMİNİ 9 AY ÖNE ÇEKTİ

Coordinat Bornova'nın konumu, mimarisi, sosyal donatıları ve sunduğu diğer avantajlarıyla % 85 oranında satış rakamı yakaladığını söyleyen DRC Grup Kurucu Ortaklarından Caner Tan da, bu başarıyı temel atmalarının ardından 11 ay gibi kısa bir süre içinde elde ettiklerini vurguladı.

Tan, farklı projelerde teslim tarihinin ötelendiğini, fakat Coordinat Bornova'nın lansmanında Aralık 2018 olan anahtar teslimini Mart 2018'e çektiklerini de dile getirdi.

Coordinat Bornova'da kurdukları güneş enerji sistemiyle konut sahiplerinin sıcak suya ücretsiz kavuşacağını da kaydeden Tan, suyu ısıtmak için harcanan enerjiden edilen tasarruf sayesinde kullanım suyunun % 85 oranında ücretsiz olacağını da sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.