Ziyam 9 Yoyo Forum Sitesi’nde Teslimler Başlıyor!

Ziyam 9 Yoyo Forum Sitesi’nde Teslimler Başlıyor!

Ziyam İnşaat imzasıyla Forum Bornova alışveriş merkezinin hemen yanı başında inşa edilen ‘Ziyam 9 Yoyo Forum Sitesi’nde daire teslimleri başlıyor. Toplam 30 adet daire ve dükkanlardan oluşan projede sınırlı sayıda satılık daire kaldı.

A+A-

Ziyam İnşaat tarafından, Forum Bornova, Ege üniversitesi ve çevre yolunun kesiştiği noktada kusursuz bir lokasyonda inşa edilen Ziyam 9 Yoyo Forum Sitesi’nin inşaatı tamamlandı, daire teslimleri başlıyor. Ziyam 9 Sitesi metro istasyonuna, Yaşar Üniversitesi, Ege Üniversitesi, şehrin eğlence ve yaşam merkezlerine yakın bir konumda bulunuyor.

3 bin 500 metrekare arsa üzerine 6 katlı tek blok olarak inşa edilen proje, 30 adet daire ve 7 adet dükkandan meydana geliyor.

Projede 2+1 ve 1+1 daire seçenekleri var. 2+1 daireler brüt 83, 1+1 daireler ise brüt 57 metrekare.

Etrafında çok fazla yapılaşmanın olmadığı Ziyam 9 Sitesi, yakınındaki yeşil alanlar sayesinde ferah bir yaşam sunuyor. Kentin gürültüsünden uzak, AVM, sağlık, eğitim ve ulaşım imkanlarından kolayca yararlanılabilecek bir lokasyonda hayata geçirilen Ziyam 9 Sitesinde çok az sayıda satılık daire kaldı.

ZİYAM İNŞAAT OFİSİNİ TAŞIYOR

Ziyam İnşaat Bayraklı Manavkuyu’daki merkez ofisini de Ziyam 9 Sitesi’ne taşıyor. Projede 250 metrekarelik geniş bir alanı kendisine ayıran Ziyam İnşaat bundan sonra faaliyetlerini buradan yürütecek. Ziyam İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Dağlıer, “ Yeni projemiz şehrin tüm olanaklarından yararlanabileceğiniz aynı zamanda da şehir gürültüsünden kurtulup temiz hava alabileceğiniz kusursuz bir lokasyona sahip. Biz kendi ofisimizi de buraya taşıyoruz. Projemizde sınırlı sayıda dairemiz kaldı. Buradan daire almak isteyen yatırımcı elini çabuk tutmalı” dedi.

Zübeyit Garip/ İnşaat Deryası

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.