Konya'da Emlak Danışmanları Sertifikalarını Aldı

Konya'da Emlak Danışmanları Sertifikalarını Aldı

Konya Emlakçılar Odası ile Selçuk Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi İşbirliği ile düzenlenen “Emlak Danışmanlığı Mesleki Eğitim Programı’nı tamamlayanlara sertifikaları verildi.

A+A-

Konya Emlakçılar Odası ile Selçuk Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi İşbirliği ile düzenlenen “Emlak Danışmanlığı Mesleki Eğitim Programı’nı başarıyla tamamlayan Emlakçılara düzenlenen bir törenle sertifikaları dağıtıldı.

Kısa adı “SELÇUKSEM” olan Selçuk Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ile Konya Emlakçılar Odası arasında imzalanan Mesleki Eğitim İşbirliği protokolü çerçevesinde düzenlenen “Emlak Danışmanlığı Mesleki Eğitim Programı” sonuçlanırken, başarılılara Konya Emlakçılar Odası çok amaçlı salonunda düzenlenen bir törenle sertifikaları SELÇUKSEM Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Mete Kazaz, Oda Başkanı Sedat Altınay ve yönetim kurulu üyeleri tarafından dağıtıldı.

SELÇUKSEM Müdür Yardımcısı Yrd. Doç Dr. Mete Kazaz “ Konya Emlakçılar Odası ile birlikte organize ettiğimiz ve Konyalı Emlakçılar katıldığı”Emlak Danışmanlığı Mesleki Eğitim programımız başarıyla tamamlanmıştır. Başarılı olan Emlakçılara sertifikalarını dağıttık. SELÇUKSEM’e her zaman desteğini esirgemeyen Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Mustafa Şahin’e, bizlerle işbirliği yapan Konya Emlakçılar odası Başkanı Sedat Altınay ve yönetim kurulu üyeleri ile eğitimize katılan tüm emlakçılara teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay,.” Odamız üyesi olan meslektaşlarımıza yönelik Selçuk Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ile yaptığımız protokol ile Emlak Danışmanlığı Mesleki Eğitimini gerçekleştirdik. Başarılı olan meslektaşlarımıza düzenlediğimiz bir törenle sertifikalarını dağıttık. Bu eğitim gerçekleştirilmesinde emeği geçen SELÇUKSEM Müdürü Doç. Dr. Birol Gülnar, Müdür Yardımcısı Yrd. Doç Dr. Mete Kazaz ve eğitimcilerimize odamız adına teşekkür ediyorum.”dedi.

Protokol konuşmalarının ardından “Emlak Danışmanlığı Mesleki Eğitim” programını başarıyla tamamlayan Konyalı Emlakçılar sertifikaları protokol üyeleri tarafından verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.