Sur Yapı Koşuyolu Projesi Satışa Çıkıyor

Sur Yapı Koşuyolu Projesi Satışa Çıkıyor

İstanbul'da birçok projeye imza atan Sur Yapı, yeni yılda ilk porojesi için Kadıköy'ü seçti. Sur Yapı Koşuyolu projesi yakında satışa çıkıyor.

A+A-

2017'ye oldukça hızlı başlayan Sur Yapı konut satışlarına yeni bir proje daha ekliyor. Şirket Kadıköy'de Koşuyolu projesini hayata geçirmek için düğmeye bastı. Sur Yapı Koşuyolu satışa çıkıyor!

 

Arsa alanı 21 bin metrekare olan  Sur Yapı  Koşuyolu Evleri'nin 24 ay sonra tamamlanması planlanıyor. 

 

Sur Yapı Koşuyolu Evleri'nde 1+1’den 4+1’e kadar farklı seçeneklerde dairelere yer verilirken, daire genişlikleri 50 ila 200 metrekare arasında dizayn edildi.

 

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy Koşuyolu hattında yükselecek olan Sur Yapı Koşuyolu fiyatları metrekare birim bazında 18 bin TL’den başlıyor. 

 

Sur Şirketler Grubu bünyesinde yer alan ve çeyrek asırlık tecrübesiyle yönetim merkezi, iş merkezi, endüstriyel tesisler, villa, konut, rezidans, alışveriş merkezi gibi farklı formlarda yaşam alanları üreten Sur Yapı, yeni projelerini art arda hayata geçiriyor.

Yapımı kısa bir süre içerisinde tamamlanacak ve Koşuyolu konut ve ofis projesine çok yakın bir mesafede yer alan Avrasya Tüneli ile Avrupa ve Anadolu Yakası arasında geçiş sağlanabilecek. Sur Yapı’nın en yeni konut projesi olan Koşuyolu projesinde ulaşım çok rahat olacak. Kadıköy – Kartal metrosunun Acıbadem istasyonuna yakınlığı ile dikkat çeken Sur Yapı’nın Koşuyolu konut projesinde, Anadolu Yakası’nda birçok noktaya ulaşım kolaylıkla gerçekleştirilebilecek. 


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.