Yücesoy Kuzeyşehir Projesinin Satış Ofisi ve Örnek Dairesi Görücüye Çıktı

Yücesoy Kuzeyşehir Projesinin Satış Ofisi ve Örnek Dairesi Görücüye Çıktı

Yücesoy İnşaat’ın Menemen’de hayata geçirdiği Kuzeyşehir projesinin satış ofisi ve örnek dairesinin tanıtımı yapıldı. Yücesoy İnşaat yönetim kurulu başkanı Cem Yücesoy kaba inşaatın yüzde 40’ının tamamlandığını, projedeki dairelerin yüzde 45 satış rakamı

A+A-

Satış ofisi ve örnek daire tanıtım toplantısında konuşan Yücesoy Mühendislik yönetim kurulu başkanı Cem Yücesoy,  “Kuzeyşehir yüzde 45’lik satış rakamına ulaştı. Bu bölgnin daha gelişmesini sağlamak amacıyla büyümeye gittik. 250 konut daha ilave ediyoruz. Toplamda 650 konut yapacağız. 150 milyon lira olan yatırım değeri 250 milyon liraya çıkıyor. 10 bin metrekare inşaat alanı var. Kaba inşaatın yüzde 40’ı bitti. Hey ay 10 bin metrekare kaba inşaat yapıyoruz. İlk defa bu kadar büyük bir proje girdik. Burası İzmir’in en çok konuşulan bölge olacak. Toplamda 20 bin konut yapılacak buraya. Çevreyolu bağlantısı olacak. Plastik organize sanayi burası için ciddi potansiyel. Çok lüks, ferah daireler yaptık. İzmir ortalamasının üstünde satış ortalaması yaptık. Bizden lansman fiyatıyla daire alanlar 6 ayda yüzde 20 kazandı. Bu bölgedeki arsa fiyatları bizim projemizden sonra yüzde 100 değerlendi.

Tanıtım konuşmasının ardından Yücesoy basın mensuplarına satış ofisi ve örnek daireyi tanıttı.

ULUKENT, BAYRAKLI VE BORNOVA’DA PROJE GELİŞTİRECEK

Kuzeyşehir projesine ilave edilen 250 konutun arsa geliştirme aşamasında olduğunu, inşaatının ilerleyen dönemlerde başlayacağını ifade eden Cem Yücesoy Uluknet, Bayraklı ve Bornova’da yeni projeye başlayacaklarını ifade etti.

 

Zübeyit Garip/ İnşaat Deryası

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.