Myway Alsancak Deluxe Lansmana Hazırlanıyor!

Myway Alsancak Deluxe Lansmana Hazırlanıyor!

Gözde Grubu tarafından hayata geçirlicek olan Alsancak Deluxe projesi lansmana hazırlanıyor. Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı lansman öncesinde büyük bir ilgiyle karşılaştıklarını söyledi.

A+A-

Alsancak'ta 2017 yılında hastane, konut ve ticari alanları içeren yeni yatırımlara imza atacaklarını kaydeden Kalı, “MyWay Alsancak Deluxe ile birlikte Alsancak'ta yeni bir yaşam konsepti hazırladık. Projemiz, lansmana çıkmadan yoğun taleple karşılaştı” dedi.

MyWay Alsancak Deluxe'ün, hem mimari tasarımı, hem de üst segmentte bulunabilecek tüm özellikleri bir arada sunduğunu vurgulayan Op. Dr. Kenan Kalı, “Proje, 12 bin metrekare kapalı alanda toplam 12 kat olarak inşa edilecek. MyWay Alsancak Deluxe, 1+1, 2 +1 ve 3+1 dairelerden oluşacak. Projede toplam 110 konut ve 11 mağaza bulunacak. Projenin iç avlusunda ve roof cafede rezidans sakinleri için sosyalleşme olanağı sunulacak. Deluxe projesinin altında kapalı otopark ve ticari alanlar da yer alacak. Satışlara bu ay içinde başlayacağız. Anahtar teslimi ise 18 ay sonra olacak. Alsancak'ta farklı ve nitelikli projelere imza atmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Gözde Grubu olarak Alsancak'ta hastane ve residans konut anlamında yeni yatırım hazırlıkları içinde olduklarını kaydeden Kalı, Alsancak’ta, TRT arazisinde adından çok söz ettirecek üst segment konut ve ticaret merkezi yapacaklarını dile getirdi.

Op. Dr. Kenan Kalı, aynı projenin yanında bulunan Ege Sağlık Hastanesini de satın aldıklarını ve Gözde Hastaneleri Grubuna yeni bir halka daha eklediklerini hatırlattı.

ALSANCAK'TA HEDEFİMİZ BÜYÜK

Türkiye'nin 3'üncü büyük kenti olan İzmir'de geçmişten beri Alsancak'ın önemli bir kültür, sanat, ticaret ve yaşam merkezi olduğunu ifade eden Kalı, bölgede yeni ve nitelikli konut açığı bulunduğunu söyledi.

Sağlık, ticaret ve konut yatırımlarıyla Alsancak bölgesindeki yatırımlarının özel bir kitleye hitap edeceğini kaydeden Op. Dr. Kenan Kalı, Alsancak'ta oturmanın ayrıcalığını yaşamak isteyenler için çalışmalara başladıklarını, 3 ayrı projeyle birlikte Alsancak'ta hedef büyüttüklerini sözlerine ekledi.

YENİ HASTANE VE KONUT PROJELERİ YOLDA

İnşaat sektöründe 2016 yılında 8 proje gerçekleştirdiklerini hatırlatan Op. Dr. Kenan Kalı sözlerini şöyle sürdürdü: “Yatırımları bu dönemde yavaşlatmadık, aksine ülkenin içinde yaşadığı ekonomik ortamı fırsata çevirdik ve yatırım projelerini başlattık. Yeni hastane ve ek binalar açıyoruz. Yeni üniteler ve cihazlar aldık. 2017 yılında çok daha büyük hedefler ile büyümeye devam edeceğiz. 2017 yılında ekonomik hareketlilik yaz aylarıyla birlikte başladı. İnşaat sektörü bu yıl parlayacak. İlk 6 ay lansman dönemimiz olacak. Alsancak DeLuxe ve TRT projesi, Gaziemir; MyWay Country, Çiğli Myway Wins Blue ve Bayraklı projelerimizi İzmirin ve tüm Türkiyenin beğenisine sunacağız. Halen 8 olan hastane sayımızı da 2018'de 10'a yükselteceğiz”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.