Nadir Gültekin ve Merve Şengül Çiftinin En Mutlu Günü!

Nadir Gültekin ve Merve Şengül Çiftinin En Mutlu Günü!

Gergül İnşaat yönetim kurulu başkanı Abdulkadir Gültekin'in oğlu Nadir Gültekin ve Merve Şengül İzmir Arena'da düzenlenen düğünle dünya evine girdi.

A+A-

İzmir Arenada gerçekleşen düğün nikah töreniyle başladı. Nadir ve Merve çiftinin nikahını Karşıyaka Belediye başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar kıydı. Evlenen gençlere bir ömür boyu mutluluk dileyen belediye başkanı evlilik cüzdanını geline takdim etti. 

Düğün törenine binin üzerinde davetli katıldı. Gece yarısına kadar devam eden düğünde davetliler halay çekti, oyun oynadı. Nadir ve Merve çifti gecenin ilerleyen saatlerinde düğün pastasını kesti.

İnşaat sektörünün önemli isimleri de Gültekin ailesini mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. İnşaat sektöründen birçok isimin yanısıra, akrabaları ve dostları da düğünde hazır bulundu.

Geçtiğimiz aylarda kendi ismini taşıyan Nadir Gültekin İnşaat'ı kurarak iş hayatına atılan Nadir Gültekin İzmir'in birçok bölgesinde proje geliştirecek.

Hem iş hem de evlilik hayatında yeni bir başlangıç yapan Nadir Gültekin ve Merve çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.