Özdeker İnşaat’tan 254 Konutluk 2 Yeni Proje

Özdeker İnşaat’tan 254 Konutluk 2 Yeni Proje

Özdeker İnşaat Çiğli ve Karşıyaka’da 254 konut ve 16 mağazadan oluşan 2 yeni projeye başlıyor. Özdeker Çiğli Harmandalı’da Anadolu Caddesi üzerinde bulunan 8 dönümlük arsada 200 konut ve 16 mağazadan oluşan bir AVM inşa edecek. Özdeker Karşıyaka projesi

A+A-

Marka City ve Marka 333 projeleriyle Çiğli Harmandalı’da yatırımlarına ağırlık veren Özdeker inşaat 2 yeni projeye başlıyor. Özdeker inşaat eylül ayında Karşıyaka Örnekköy’de 54 konutluk projenin startını verecek. Çiğli Harmandalı’da Ephesus Outlet AVM’nin karşısında, askeri alanın yanındaki 8 dönümlük arazi için sözleşme imzalayan Özdeker bu projede 200 konut ve 16 mağazadan oluşan bir AVM inşa edecek. Projenin 2018 yılının ilk çeyreğinde başlaması planlanıyor.

KARŞIYAKA PROJESİ

Özdeker İnşaat’ın Karşıyaka Medical Park hastanesi yakınında Örnekköy mahallesinde 750 metrekare arsa üzerine inşa edeceği 54 dairelik projesi eylül ayında başlıyor. 11 katlı tek bloktan meydana gelen projede 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. Daire metrekareleri brüt 90 ile 120 metrekare arasında değişecek. Binanın kapalı otoparkı ve Fitness salonu olacak. Projenin13 ayda tamamlanarak Ekim 2018’de teslim edilmesi planlanıyor.

ÇİĞLİ PROJESİ

Özdeker İnşaat Çiğli Harmandalı’da Ephesus Outlet AVM karşısında bulunan, Anadolu Caddesine cepheli arazide 200 konut ve 16 mağazadan oluşan bir proje geliştirecek. 8 bin metrekare arsa üzerine inşa edilecek projenin 30 bin metrekare inşaat alanı bulunuyor. 7 katlı tek bloktan oluşan Özdeker Çiğli projesinin 4 ayrı girişi olacak. Farklı bir konseptte tasarlanan projede 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin yanı sıra dubleks ve loft daireler olacak.

Proje inşaatının 2018 yılının ilk çeyreğinde başlaması planlanıyor. Projenin sosyal olanakları arasında kapalı ve açık yüzme havuzu, sauna, Fitness salonu, oyun salonu, sinema salonu, kapalı ve açık otopark ve peyzaj alanları dikkat çekiyor.

ÇİĞLİ HARMANDALI’YA 800 KONUT

Projenin İzmir’in değerlenen bölgesi olan kuzey aksında yükseleceğini, Anadolu caddesinde 170 metre cephesi olduğunu belirten Özdeker İnşaat yönetim kurulu başkanı Erdinç Özdeker, “Projemiz farklı mimari yapısıyla bu bölgeye farklı hava katacak. Mimari projesini hazırladık ama üzerinde çalışmaya devam ediyoruz. Projemizde ufak değişiklikler olabilir” dedi. Bölgenin değerinin yükseldiğine ve Katip Çelebi Üniversitesiyle yatırım amaçlı konut ihtiyacının arttığına dikkat çeken Özdeker, “Öğrencilere ve ailere yönelik projeler geliştiriyoruz. Halihazırda 2 projemizde 600 konutun inşaatı devam ediyor. Yeni projeyle birlikte bu bölgede 800 konut rakamına ulaşmış olacağız” ifadelerini kullandı.

MARKA CİTY 2. ETAPTA İNŞAAT BAŞLADI

Marka City projesi 1. Etapta 29 Ekimde teslimler başlıyor. 2. Etapta ise inşaat çalışmalar başladı. Marka City 2. Etap projesinde 8 katlı 3 blokta 135 konut inşa edilecek. Projede 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Satışlar kaba inşaat tamamladıktan sonra başlayacak. 

Zübeyit Garip/ İnşaat Deryası

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.