Yücesoy Statü Satış Ofisi Açıldı

Yücesoy Statü Satış Ofisi Açıldı

Yücesoy Mühendislik'in Ulukent'teki yeni yatırımı Yücesoy Statü'nün tanıtım ofisi, Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin'in de aralarında bulunduğu bir törenle hizmete açıldı.

A+A-

Proje maketini inceleyerek ayrıntılı bilgiler alan Başkan Şahin, Yücesoy Statü'nün Ulukent'e değer katacak nitelikte olduğunu ifade etti.

Konutların 2019 yılı sonunda teslim edileceği bilgisini veren Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yücesoy, "Statü; evin fiyatıyla değil, kalitesiyle ölçülür" fikrinden yola çıkarak bu projeye imza attıklarını ifade etti.

Ulukent'e yeni bir yaşam alanı daha kazandırdıklarını ifade eden Cem Yücesoy, “11 bin metrekarelik alanda 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tiplerinde 242 konut inşa edeceğiz. Yücesoy Statü'de biri kapalı 4 adet havuz, spa, hamam, sauna, spor alanları, koşu pisti, kapalı otopark gibi pek çok özellik bulunacak. Konutlarda akıllı ev sistemi olacak. Proje içinde toplam 3 bin 500 metrekare ticari alan bulunacak. Projenin bir diğer özelliği ise çevreyolunun hemen yanında yer alması. Konutlar, Ulukent İzban durağına ise 600 metre mesafede yer alıyor. Hafriyat çalışmalarının ardından temel atma aşamasına geldik; Yücesoy Statü'de ön talepler toplanmaya başlandı” diye konuştu.

Yücesoy, projenin lansman öncesine özel 189 bin TL'den başlayan uygun fiyatlarla yeni sahiplerini beklediğini sözlerine ekledi.

ULUKENT'İN YENİ YAŞAM ALANI

Bu yıl içinde yaklaşık bine yakın konutu ailelerine ve yatırımcılarına teslim ettiklerini söyleyen Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Cem Şişman, Yücesoy Statü'nün hem yatırımcılara hem de oturmak isteyenlere hitap ettiğini belirtti.

Akıllı ev sistemi ile donatılan Yücesoy Statü'nün manzarasının da kapanmayacağını kaydeden Şişman, şunları söyledi: “Her dairesi, bu eşsiz manzaranın tadının doyasıya çıkarılabilmesi için balkonlu olarak tasarlandı. Site sakinlerinin ihtiyaçlarını kolayca karşılayabilmeleri için altında alışveriş merkezi bulunan projede, açık-kapalı havuz seçeneği, tam donanımlı sosyal tesis ve kapalı otopark gibi imkanlar da bulunuyor. 8 ayrı şantiyede toplam 500 milyon TL büyüklüğünde bir iş hacmi ile İzmir’e kaliteli ve ulaşılabilir fiyatlı konutlar sunmaya devam ediyoruz”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.