Yeni Bornova'da Arsa Fiyatları 2 Kat Arttı

Yeni Bornova'da Arsa Fiyatları 2 Kat Arttı

Yeni Bornova olarak adlandırılan Çamdibi-Altındağ bölgesinde arsa değerleri ortalama 2 kat arttı. Özellikle Otogar bölgesi ve Yeşilova'da dev konut projeleri arsa fiyatlarının artışında etkili oldu.

A+A-

İzmir-İstanbul otoyol projesinin 2019'da açılmasıyla birlikte Manisa ve İzmir civarındaki arazilerin daha da değer kazanması bekleniyor. İzmir-İstanbul Otoyolu'nda çalışmaların sürdüğü Bornova viyadüğü ve Kemalpaşa Bağlantı Yolu bölgesindeki Pınarbaşı, Doğanlar, Yunus Emre Mahallesi'nde de gayrimenkul fiyatları yüzde 25 arttı.

Otoyol çalışmasının özellikle İzmir'in Yeni Bornova olarak adlandırılan Çamdibi-Altındağ bölgesinde arsa değerleri ortalama 2 kat arttı. İzmir'in dev inşaat firmaları bölgede binlerce konutluk projeler üretmeye devam ediyor. 

YÜKSEK KATLI YAPILAR ARTIYOR

50 kattan oluşan Point Bornova projesiyle bölgedeki ilk yüksek katlı yapı olarak göze çarpıyor. Özemeksan inşaat'ın 36 katlı İkon Tower projesi ve Kılıçlar'ın 25 katlı 2 bloktan oluşan Espada İzmir projesiyle bölgedeki yüksek katlı bina sayısı da artmış olacak. Birçok konut projesinin başladığı bölgede fiyatlar İzmir-İstanbul otoyol projesinin tamamlanmasıyla daha da artacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.