Anda Yapı İzmir'de Konut Çanakkale'de Sanayi Sitesi İnşa Edecek

Anda Yapı İzmir'de Konut Çanakkale'de Sanayi Sitesi İnşa Edecek

Çeşme ve Urla'da aktif olarak proje geliştiren Anda Yapı yeni yatırımlarına devam edecek. Bornova'da konut projesi, Çanakkale'de sanayi sitesi inşaatına başlayacak olan firma yeni dönemde doğayla bütünleşmiş projeler üretecek.

A+A-

Temelleri 1980 yılında atılan Anda Yapı, inşaat malzemeleri ve inşaat müteahhitliğindeki 44 yıllık tecrübesini 2015 yılında kurumsal bir yapıyla daha da yukarı taşımayı amaçlayarak yeniden yapılandı. Şirketin ikinci kuşak yöneticileri İnşaat Mühendisi Ali Sevinç ve Mimar Aslı Sevinç Öztürk kardeşlerin dahil olmasıyla 2015 yılından itibaren ANDA Yapı ismiyle faaliyetlerini sürdürmeye başlayan şirket, Buca’dan sonra yarımada bölgesinde aktif projeler geliştirmeye başladı.

Şirkete dahil olduktan sonra 9 yılda çok sayıda projeye imza attıklarını ifade eden Ali Sevinç ve Aslı Sevinç Öztürk, Anda Yapı'nın kuruluşundan bugüne kadar yaptığı çalışmalardan ve hedeflerinden bahsetti:

anda-yapi-cesme.jpg

Bornova’ya konut, Çanakkale’ye sanayi sitesi

Buca’da mülkiyeti bize ait arsalarımızı en verimli şekilde değerlendirip hem projesini hem inşaatını yaptık.

Burada inşa ettiğimiz bağımsız bölümleri satmak yerine kiralama yöntemiyle işletmesini üstlendik. Bu da öz sermaye olarak daha güçlü ve stabil olmamıza olanak sağladı. Buca’da belli bir hacme ulaştıktan sonra proje üretmek için yönümüzü yarımada bölgesine çevirdik. Çeşme Reisdere'de 28 rezidans, Urla'da ise 6 villalık projemizi bitirdik. Çeşme Alaçatı'da 24 bağımsız bölümden oluşan projemiz ve yine Urla'da 4 villalık projemizin inşaatı devam ediyor. Bornova merkezde başlayacağımız 160 dairelik yeni bir projemiz var.  İki etap halinde gerçekleştireceğimiz projenin inşaatına yıl sonuna  doğru başlamayı hedefliyoruz. Değişen taleplere göre yatırımlarımızı çeşitlendirmeyi de düşündük. Sanayi yapılarına çok ciddi bir talep olduğunu gördük. Çanakkale'de 120 küçük sanayi dükkanından oluşan bir projemiz var. Ona da yine yılsonu ya da 2025 yılı ilk çeyreğinde başlamayı planlıyoruz. Bu projeleri de 2 yıl içinde bitirmek hedefimiz.

Kendi enerjisini üreten sürdürülebilir evler

İnşaat sektöründeki yenilikleri, dünyadaki gelişmeleri çok iyi takip ediyoruz. Günümüzün en önemli konularından biri karbon ayak izi. Maalesef inşaatta betonarme yapılar yapmak zorunda kalıyoruz. Önümüzdeki projelerde imkan dahilinde çelik yapılara yönelmeyi hedefliyoruz. Hem kontrol edilebilir hem de çevreci bir tedarik zinciri için satın alımlarımızı İzmir ve çevresinden yapmaya özen gösteriyoruz. Ses ve ısı yalıtımına çok önem veriyoruz.  Güneş enerjisini projelerimizde kullanmaya özen gösteriyoruz. Kendi enerjisini üreten sürdürülebilir evler yapıyoruz. Peyzajı çok önemsiyoruz. Mevcut ağaçları koruyup yenilerini ekiyoruz. Mümkün olduğunca konutlarımızı doğayla uyumlu hale getirmek önceliğimiz. Bunun için doğal malzemeleri kullanmaya özen gösteriyoruz.

Kaliteye düşkün bir firmayız

Arsa geliştirme konusunda da aktif bir firmayız. Üzerinde çalıştığımız ve geliştirme aşaması tamamlanacak olan arsalarda da yatırıma başlayacağız. Kısa ve orta vadeli planlarımız önümüzde 4-5 senelik yoğun bir yatırım ve inşaat sürecine işaret ediyor. Risk analizi konusunda hassas bir yönetim anlayışımız var. Enerjimizi çok bölmeden, üzerine daha fazla odaklandığımız kaliteli projeler yapmak istiyoruz. Kaliteden ödün vermeyen ve her projede standartlarını daha da yükseltmeyi amaçlayan bir firmayız. Yavaş ama sağlam adımlarla ilerlemek önceliğimiz.

İnşaatı %100 tamamladıktan sonra satış aşamasına geçiyoruz. Müşteriye hayal değil, dokunabildiği , görebildiği, içindeki yaşamı hissedebildiği evler pazarlıyoruz. Bunu yaparken her projede kendi evimizi tasarlarcasına her detaya özen gösteriyoruz. En üst kalite malzeme kullanarak titiz bir şekilde inşaat sürecini yönetiyoruz. 

İlerleyen süreçte yurt dışında yatırımlar yapma düşüncemiz var. Pazar arayışımız sürüyor. Yine yurt dışında renovasyon işleri ile ilgili fizibilite çalışmalarımız sürüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.