Ankara'nın Dev İnşaat Firması İflas Etti

Ankara'nın Dev İnşaat Firması İflas Etti

Küresel ekonomik kriz ve artan inşaat maliyetleri, büyük bir devin çöküşüne neden oldu. Son olarak, Ankara'nın önde gelen inşaat firması iflas etti

A+A-

Koronavirüs salgını sürecinde tedarik zincirinde yaşanan aksaklıklar ve nakit akışındaki daralma, birçok firmayı iflasın eşiğine getirdi. Artan konkordato başvuruları, sektörlerde tedirginlik yarattı ve borçlarını yapılandıramayan firmalar iflas sürecine girdi. 2023 ve 2024 yıllarında inşaat sektöründe birçok firma bu zor duruma düşerken, bir yenisi daha eklendi.

Ankara merkezli büyük inşaat firması Doğanel İnşaat'ın iflas ilanı yayımlandı. İlan.gov.tr'de yer alan duyuruya göre, Doğanel İnşaat’ın iflasına 4 Temmuz 2024 tarihinde karar verildi.

Ankara İflas Dairesi'nden yapılan açıklama şu şekilde:

Müflisin Adı ve Adresi:
Doğanel İnşaat Makine Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi
Ostim Mahallesi Alınteri Bulvarı Ostim İş Merkezleri D. Blok No:

Müflisin Ticaret Sicil No:

Doğanel İnşaat Makine Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi (VKN: ) hakkında, Ankara 1. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin 04/07/2024 tarih ve 2023/852 Esas sayılı kararıyla iflasına ve iflasın aynı tarih ve saat 10.45'te açılmasına karar verilmiştir. İcra iflas kanununun 166. maddesi gereğince ilanen tebliğ olunur.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.