Avlu Torbalı’da Lansman Satışları Başladı!

Avlu Torbalı’da Lansman Satışları Başladı!

Esen Proje AŞ ve proje ana tedarikçisi Tokgöz Ticaret imzasıyla hayata geçirilen Avlu Torbalı projesinde  lansman satışları başladı. 270 konut, 200 home-office ve 70 mağazadan oluşan projede fiyatlar 1 milyon 990 bin liradan başlıyor.

A+A-

İzmir Torbalı’da 17.000 metrekare arsa üzerinde yükselen Avlu Torbalı 7 bloktan oluşuyor. Konut, home Office ve mağazalardan oluşan projede toplam 540 bağımsız bölüm yer alıyor. 1+1, 1+1 dubleks, 2+1 ve 2+1 dubleks daire seçeneklerine yer verildi.

Zemin + 5 katlı blokların yer aldığı projede 11.000 metrekare peyzaj ve sosyal alana yer verildi. Açık AVM konseptiyle hayat bulan Avlu Torbalı’da kurumsal markalar yerini almak için görüşmelere başladı.

avlu-torbali.jpg

İnce inşaat imalatlarının devam ettiği Avlu Torbalı’nın 2025 yılının ilk çeyreğinde teslim edilmesi planlanıyor.

LANSMANA ÖZEL FIRSATLAR

Temmuz başında lansmana özel fırsatlarla satışa sunulan Avlu Torbalı’da fiyatlar 1 milyon 990 bin liradan başlıyor. Projede kişiye özel esnek ödeme seçenekleri de sunuluyor.

Geniş peyzaj ve sosyal alanların yer verildiği Avlu Torbalı 380 araçlık kapalı otopark ve 270 araçlık açık otopark alanına da sahip olacak. Projenin sosyal olanakları arasında yarı olimpik yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, 7/24 güvenlik, 400 metrekarelik fitness salonu, sauna, masaj salonu, spor alanları yer alıyor.

avlu-torbali-fiyat.jpg

Torbalı Devlet Hastanesi ve Torbalı Adliyesi’ne komşu olan proje Torbalı’nın en değerli lokasyonlarından birinde yükseliyor. Çevreyoluna birkaç dakikalık mesafede yer alan Avlu Torbalı’dan her yere kolayca ulaşım imkanı sağlanabiliyor.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.