Çeşme'de Yapılan Her Proje Başka Bir Vizyon İçeriyor

Çeşme'de Yapılan Her Proje Başka Bir Vizyon İçeriyor

ÇEŞMÜD Başkanı Süha Deviren: Çeşme'de yapılan her proje başka bir vizyon içeriyor. Dünyanın sayılı yerlerinde görebileceğimiz nitelikte, nicelikte işler yapılıyor. Bu da buradaki müteahhitlerin vizyonunu ve kalitesini gösteren unsur.

A+A-

Çeşme Müteahhitler ve İş İnsanları Derneği (ÇEŞMÜD) Başkanı Süha Deviren, dernek ve Çeşme hakkında önemli açıklamalarda bulundu. ÇEŞMÜD'de 30 üye ile yollarına devam ettiklerini ifade eden Deviren,  "İlerleyen süreçte yeni üyelerle büyümeye devam edeceğiz. Ama ilk şartımız Çeşme'de bir inşaat ruhsatının olması. Bunun yanında dernek olarak sosyal sorumluluk gerektiren projelerin içinde yer almaya çalışıyoruz. Çeşme Belediyesi ve Çeşme Tarımsal Yapı Kooperatifi işbirliği ile 100 adet sakız ağacı Altın Yunus kavşağına diktik. Çeşme’de 20 bin sakız ağacını dikme hedefi var. Biz de ÇEŞMÜD olarak bu hedefin bir parçası olmak istiyoruz.  Bu 20 bin sakız ağacından 5 yıl sonra yılda 2000 kilogram sakız elde ediliyor. Bunun ekonomik karşılığı ise 5 milyon euro. Biz Türkiye olarak Yunanistan'dan yılda 20 ton damla sakızı ithal ediyoruz. Bu yüzden bu proje Çeşme ve ülkemiz adına önemli bir projedir" dedi.

Çeşme'nin, İzmir'in parlayan yıldızı ve gözbebeği olduğunu vurgulayan Deviren, "Çeşme değerli bir yer olduğu için ekonomik durgunluğu ve inşaat maliyetlerinin artışını sübvanse edebiliyor. Buranın değerini artıran diğer bir unsur da katma değerli projelerin çok fazla yapılması. Çeşme'de yapılan her proje başka bir vizyon içeriyor. Standart diyebileceğimiz inşaat sayısı bir elin parmağını geçmez. Burada dünyanın sayılı yerlerinde görebileceğimiz nitelikte, nicelikte işler yapılıyor. Bu da buradaki müteahhitlerin vizyonunu ve kalitesini gösteren unsur. Çeşme'yi Çeşme yapan en önemli sebeplerden biri de budur" diye konuştu.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.