Çuhadaroğlu 12 Yıl Aradan Sonra Ege Pazarında

Çuhadaroğlu 12 Yıl Aradan Sonra Ege Pazarında

Alupaş Metal’in kurucu ortaklarından Ertan Akman, 2024 yılı itibariyle Çuhadaroğlu'nun bayiliğini aldıklarını söyledi. Çuhadaroğlu'nun yaklaşık 12 yıldır Ege Bölgesi'nde bayisi bulunmadığını buna rağmen marka bilinirliğinin çok yüksek olduğunu belirti

A+A-

Alupaş Metal’in kurucu ortaklarından Ertan Akman, 2023 yılı sonlarına doğru Çuhadaroğlu ile bayilik konusunda görüştüklerini ve 2024 yılı itibariyle bayiliğini aldıklarını ifade etti. Akman, "Firmanın Ege Bölgesi'nde yaklaşık 12 yıldır bayiliği yoktu. Bizimle beraber bölgede yeni bir yolculuğa çıktılar. Çuhadaroğlu, mimari sistemlerde çok başarılı bir firma. Halka arz olmuş, kurumsal yapıda işleyen, 70 yıllık bilgi birikimi olan bir firma" dedi.

ertan-akman.jpg

Nitelikli projelerde öne çıkıyor

Akman, "İzmir'de inşaat sektörü çok hareketli. Çeşme hala büyümesini sürdürüyor. Çuhadaroğlu da bu bağlamda teknik altyapı ve ürün gamı olarak çok geniş bir yapıya sahip. Firma, statik değerlerinden, fırtına yükü hesabına kadar hepsi belgelenmiş bir şekilde ürün satıyor. Bu da nitelikli projelerde diğer markalardan ayrılmasını sağlıyor" diye konuştu.

Finans yükünü üstleniyoruz

Çuhadaroğlu'nun Ege Bölgesi'nde uzun yıllardır olmamasının kendileri için bir dezavantaj gibi görünse de firmanın güçlü marka bilinirliği nedeniyle bunun hızla aşıldığını vurgulayan Akman,   "Çuhadaroğlu markasını telafuz etmemiz birçok şeyin önündeki engeli kaldırıyor. Bizim kapı kapı dolaşıp bu ürünü satıyoruz dememize gerek kalmıyor. Zaten böyle bir ürün de değil. Satın almak isteyen Çuhadaroğlu’na ulaşıyor. Onlarda bölgedeki işi bize yönlendiriyor. Biz de müşterilerimizin yerine kefil oluyoruz. Biz işin finans yükünü üstleniyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.