Doğru Müşteriye Doğru Ve Kaliteli Hizmet Sunuyoruz

Doğru Müşteriye Doğru Ve Kaliteli Hizmet Sunuyoruz

Kaba inşaat malzemeleri satışında Ege bölgesi başta olmak üzere Türkiye’nin her bölgesinde hizmet veren Sarıatlı İnşaat’ın kurucu ortağı Sencer Camcı, "Müşterilerimize fayda sağlamak için varız. Doğru müşteriye doğru ve kaliteli hizmet sunuyoruz" dedi.

A+A-

Uzun yıllar kurumsal firmalarda çalışan Sencer Camcı ve Balkır Bodur, hayalleri olan kendilerine ait iş yerini kurmak fikrini 2016 yılında gerçekleştirerek Sarıatlı İnşaatı kurdu. Sarıatlı, aradan geçen 8 yılın ardından, kaba inşaat alanında demir dışında tüm ürünleri satarken; pazar ağını tüm Türkiye'ye yaydı.

Kurumsal tecrübeyi kendi işimize yansıttık

İnşaat malzemeleri alanında bir boşluk gördüklerini belirten Sarıatlı İnşaat ortaklarından Sencer Camcı, "Bizim şirketi kurduğumuz dönemde sektörde devler vardı. Bu işletmeler sokağa çıkıp müşteriye gitmezdi. Bizler bunu görerek hep sokakta çalıştık, müşteriye gittik. Aynı zamanda ortağım Balkır'ın babası Erdal Bodur'un 40 yıldır bu sektörde olmasının da avantajını gördük.  Kurumsaldan çıktığımız için oradan edindiğimiz tecrübeyi kendi işimize aktardık. İlk kurulduğumuzda kurumsal kimliğimize ait tüm dokümanlarımız hazırdı" dedi.

Müşterilerimize fayda sağlamak için varız

Kaba inşaat malzemeleri sattıklarını ifade eden Camcı, "Kaba inşaat malzemelerinin tamamının satışını yapıyoruz. Türkiye’nin önde gelen kaba inşaat malzemesi üreticilerinin bayiliği ve distribütörlüğünü üstlendik. Müşterilerimize fayda sağlamak için varız. İnsanları zamandan yana zarara uğratmamaya çalışıyoruz. Zamanında gitmeyen hiç bir ürünün bizim sektörde değeri yok" diye konuştu.

Türkiye'nin her yerine hizmet verdiklerini vurgulayan Camcı, " Şu an devam eden işler zorunlu yapılması gereken işlere evrildi. O nedenle deprem bölgesinde büyük bir inşai faaliyet var. Oradaki büyük pazar nedeniyle bizde Hatay ve Antakya'ya depo açacağız. Özellikle Hatay'da büyük gruplar iş almış durumda ve orada malzeme sıkıntısı yaşanıyor. Biz de o pazarda önümüzdeki 5 ila 10 yıl içinde faaliyet göstereceğiz. Şu anki satışlarımızın yüzde 30'unu deprem bölgesi oluşturuyor" diye konuştu.

Hedef yurt dışına satış yapmak

Büyümenin getirdiği bir zorunlulukla beraber 2021 yılında ofislerini Ankara yolu üzerine taşıdıklarını belirten Camcı, "Araç filomuz geliştiği için park yerine ihtiyacımız vardı. Aynı zamanda marka bilinirliğimizi artırmak için burayı tercih ettik.  7 dönüm arsa üzerinde 37 çalışanımızla hizmet veriyoruz. Doğru müşteriye, doğru ve kaliteli hizmet verme anlayışında ilerledik. Bu bağlamda ilerleyen süreçte yurtdışına da satış yapmayı hedefliyoruz. 2021 yılında müteahhitlik alanında da faaliyet göstermeye başladık. 2024 yılımda hedefimiz Ege Bölgesi’nde konut üretimimizi artırmak" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.