EGEMDER’den Elektronik İlan Doğrulama Sistemi Semineri

EGEMDER’den Elektronik İlan Doğrulama Sistemi Semineri

Emlak Gelişim ve Müşavirleri Derneği’nin düzenlediği Elektronik İlan Doğrulama Sistemi konulu seminer gayrimenkul danışmanları ve vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü

A+A-

Emlak Gelişim ve Müşavirleri Derneği’nin (EGEMDER) düzenlediği Elektronik İlan Doğrulama Sistemi konulu seminer gayrimenkul danışmanları ve vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. EGEMDER Başkanı Caner Gürdil toplantıya katılan Ticaret İl Müdürü Serkan Karabacak, CBÜ Salihli Meslek Yüksek Okulu Emlak Yönetimi Bölüm Başkanı Ece Özmen, Manisa Dostlar Meclisi Kurucu başkanı ve sözcüsü Cihan Canuyar ve tüm katılımcılara teşekkür etti.

SEKTÖRE YÖN VERME ARZUSU

“EGEMDER olarak şehrimizde kuruluşumuzdan bu yana hep ilklere imza attık” diyen Güldil, “Değişen ve gelişen dünyamızda emlak sektörü de buna paralel olarak değişim ve gelişim göstermekte. Şehrimizde sektörel gelişimin öncüsü olma yönündeki arzu ve isteğimiz doğrultusunda hareket ederek birçok meslektaşımız tarafından merak edilen Elektronik İlan Doğrulama Sistemi konulu eğitim seminerimizi gerçekleştirdik. Yoğun bir katılım ile gerçekleştirdiğimiz eğitim etkinliğimizde gönül isterdi ki şehrimizde sektörümüz adına kim taş üstüne taş koyarsa her zaman yanında ve destekçisiyiz söylemleri karşılık bulsun ve daha kalabalık kitlelere fayda sağlayabilmekti. EGEMDER olarak sektöre yön verme arzusu ve heyecanı ile önümüzdeki günlerde Sektörümüzün ihtiyaç duyacağı yeni organizasyonlar ile çalışmalarımızı daha kararlı bir şekilde devam edeceğiz. İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan vekili Sayın Emre Gülşen Bey’in sunumu ile gerçekleştirilen Elektronik İlan Doğrulama Sistemleri eğitimimiz meslektaşlarımızın da soru ve cevaplar şeklinde gerçekleşmesi sebebi ile bilinmeyen veya merak edilen birçok detay açıklığa kavuşmuş oldu” dedi.

MANİSA’DA YENİ ROTA

Organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen başta Yönetim Kurulu Üyelerine ve derneğin kıymetli üyeleri olmak üzere katılım sağlayan tüm meslektaşlarına teşekkür eden Başkan Gürdil, bugünden itibaren yeni sloganlarının ‘Manisa’da emlak sektörünün yeni rotası EGEMDER’ diyerek konuşmasını sonlandırdı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.