Esas Gayrimenkul’e “Harika İş Yeri” Sertifikası

Esas Gayrimenkul’e “Harika İş Yeri” Sertifikası

Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul şirketlerinden Esas Gayrimenkul, Trust Index anketi sonucunda global standartlardaki “Harika İş Yeri” kriterlerini sağlayarak Great Place To Work sertifikasını yeniden almaya hak kazandı

A+A-

Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul şirketlerinden Esas Gayrimenkul, Great Place to Work tarafından şirket çalışanlarına uygulanan ve çalışanların organizasyon içerisindeki deneyimlerini ve güven kültürünü ölçümleyen Trust Index anketi sonucunda “Harika İş Yeri” kriterlerini muazzam bir katılım sayısı ve oldukça yüksek bir skorla (yüzde 82) sağlayarak Great Place to Work sertifikasını yeniden almaya hak kazandı. AVMDergi'de yer alan habere göre; güven ve insan odaklı bir kurum kültürü oluşturan Esas Gayrimenkul; bu sertifikasyonla, insan ve kültür odaklı yaklaşımlarını ve uygulamalarını bir kez daha taçlandırmış oldu.

ekran-goruntusu-2024-09-11-100818.png

YENİLİKÇİ ÇALIŞMA ORTAMI

“Harika İş Yeri” kriterlerini sağlayarak Great Place to Work sertifikasını yeniden almaktan gurur duyduklarını dile getiren Esas Gayrimenkul İnsan ve Kültür Kıdemli Direktörü Aslı Kemal; “Büyüme hedeflerimiz doğrultusunda birçok yeni arkadaşımız aramıza katıldı. Onları kurum kültürümüze entegre etmek kritik başarı faktörlerimizden biriydi. Her açıdan zor bir yıl olmasına rağmen ortak amacımız doğrultusunda koruduğumuz esaslı yaklaşım ve gerçekleştirdiğimiz tutkulu çalışmaların, iş arkadaşlarımız tarafından bu değerli sertifikasyonla takdir edildiğini görmek bizleri onurlandırdı. İnsan ve Kültür stratejilerimizi oluştururken ortaya koyduğumuz vizyon doğrultusunda çalışma arkadaşlarımızın değerlerimizi sahiplenerek çalışmaktan keyif aldıkları, kendilerini ve işlerini geliştirdikleri, iş birliği içerisinde çalıştıkları ve kendilerini değerli hissettikleri, güven odaklı yenilikçi bir çalışma ortamı oluşturmayı hedefliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.