Foça Terrace Evleri 2. Etapta Yaşam Başlıyor

Foça Terrace Evleri 2. Etapta Yaşam Başlıyor

Makroyapı tarafından Eski Foça'da hayata geçirilen ve 32 taş evden oluşan Foça Terrace Evleri projesinin 2. etabında yer alan 11 villanın inşaatında sona gelindi. Bu ay teslim edilmesi planlanan projedeki tüm villalar panaromik deniz manzarasına sahip.

A+A-

1996 yılında kurulan Makroyapı inşaat malzemeleri yanı sıra yap-sat, taahhüt ve soğuk hava depoları işlerinde yer aldı. Bugüne kadar 1500''e yakın konut ve villa üretimi yapan şirket, Eski Foça Atatürk Mahallesi'nde yer alan 32 adetlik villa inşaatının da sonuna geldi.

foca-terrace-sitesi.jpg

İki etap şeklinde inşaatı yapılan villaların ilk etabında yer alan 21 villanın inşaatı ve satışı gerçekleşti ve yaşam başladı. 11 villadan oluşan ikinci etap için ise son rötuşlar yapılıyor. Denize 600 metre mesafede olan ve konum olarak yüksekte kaldığı için deniz manzarası sunan Foça Terrace Evleri projesi kot farkı nedeniyle farklı bir konsepte sahip.

Villaların girişinin arkadan ve 3. kattan verilmesinden dolayı 3. kat salon olarak tasarlandı. 2. etaptaki tüm villalar 3 kattan oluşurken her bir villa, 280 metrekare kapalı alana sahip. Tamamı müstakil ve havuzlu olan villaların kendisine ait 550 metrekare alanı bulunuyor. Taş ev mimarisine sahip olan villalar, 45 santim Foça taşıyla inşa edilmesi sebebiyle soğuk ve sıcak hava dengesini koruyor ve enerji verimliliği sağlıyor. 

5 bin metrekarelik açık alanda park, tenis kortu, basketbol alanı ve dinlenme tesisi de bulunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.