Gözde Grubu 2 Yılda 1.500 Konut Teslim Edecek

Gözde Grubu 2 Yılda 1.500 Konut Teslim Edecek

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kalı, Gaziemir, Alsancak ve Menemen'deki 3 şantiyede çalışmaların devam ettiğini ve Çiğli Harmandalı projesinin temelini attıklarını belirterek 2 yıl içerisinde 1.500 konutu teslim edeceklerini söyledi.

A+A-

Gözde Grubu olarak İzmir'de farkı segmentlere yönelik konut inşaatlarını sürdürdüklerini de ifade eden Kalı, iki yıl içinde 1.500 konut yapmayı planladıklarını dile getirdi.

İzmir'de konut açığının devam ettiğini ve kentin göç alması nedeniyle taleplerin de sürdüğünü belirten Op. Dr. Kenan Kalı, şöyle devam etti: “Şu anda Alsancak, Gaziemir, Harmandalı ve Menemen'de 4 şantiyede birden çalışmalarımız sürüyor. Farklı konseptlerdeki ihtiyaçlara cevap verecek. Gaziemir Country projemiz yüzde 90 seviyesine geldi. Alsancakta TRT'nin arkasındaki projemiz ise yüzde 50 seviyelerine ulaştı. Harmandalı projemizin temellerini attık. Menemen'de ise yüzde 75 seviyesindeyiz. Toplam konut adedimizin bin 500 olmasını planlıyoruz. 2025 yılında 3 projeyi 2026 yılında ise 1 projeyi tamamlamayı öngörüyoruz, Şu anda inşaatlarımız planlanan program dahilinde devam ediyor"


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.