İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzelbahçe Kampüsü’nün Hafriyat İşi Efendioğlu’na Emanet

İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzelbahçe Kampüsü’nün Hafriyat İşi Efendioğlu’na Emanet

İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzelbahçe Kampüsünün hafriyat işini üstlenen Efendioğlu Grup 2 iş makinesi ve 18 kamyonla çalışmalarını sürdürüyor. Alandan 120 bin metreküp hafriyat taşıyacak olan firma 45 iş günü içerisinde alanı inşaata hazır hale getirecek

A+A-

İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzelbahçe Kampüsü’nün inşaat ihalesini 414 milyon TL teklifle kazanan Simya Mimarlık çalışmalara başladı. Hafriyat çalışmaları ile projenin Startını veren Simya Mimarlık, alanın hafriyat işi için Efendioğlu Grup ile anlaştı.

2 iş makinesi 18 kamyonla hafriyat çalışmalarını sürdüren Efendioğlu Grup hafriyat işini 45 iş günü içerisinde tamamlayarak inşaata hazır hale getirmeyi hedefliyor. İnşaat alanından yaklaşık 120 bin metreküp hafriyat çıkarıldıktan sonra inşaat faaliyetleri başlayacak.

efendioglu-hafriyat.jpg

3 yılda tamamlanacak

Toplam 2 milyar liralık yatırımla hayata geçecek, 18 yapıdan oluşacak, 130 bin metrekare kapalı alana sahip olacak yeni kampüsün, 3 yıl içinde tamamlanması hedefleniyor. İzmir Ekonomi Üniversitesi ile birlikte öğrencilerin Güzelbahçe’de kalması ve konaklama ihtiyacının karşılanması için yeni yatırımlar ve çalışmalar planlanıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.