İzmir’de Arazi Yatırımı Yapılabilecek Fırsat Bölgeler

İzmir’de Arazi Yatırımı Yapılabilecek Fırsat Bölgeler

Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin İzmir’de en karlı ve düşük bütçeler ile arazi yatırımı yapılabilecek fırsat bölgeleri açıkladı

A+A-

Gayrimenkul yatırımcılarının son dönemde en çok yöneldiği yatırım araçları arsa ve araziler şeklinde belirtiliyor. Geçtiğimiz sene gayrimenkul satışlarının yüzde 90’lık kısmını arsa ve arazi satışları oluştururken, konut fiyatlarında yaşanan artışlar da yatırımcıları toprak yatırımlarına yöneltti. Pek çok kişi arsa ve arazi yatırımları ile ilgili detayları araştırırken, İş insanı, Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin, resmi sosyal medya hesabı https://x.com/muratguItekin üzerinden yaptığı paylaşımında İzmir’de en karlı ve düşük bütçeler ile arazi yatırımı yapılabilecek fırsat bölgeleri açıkladı.

FIRSAT BÖLGELER:

-KINIK İLÇESİ

KINIK-BÜYÜKOBA

KINIK-BAĞALAN

KINIK-DEĞİRMENCİELİ

KINIK-TAŞTEPE

 

-BERGAMA İLÇESİ

BERGAMA-TEPEKÖY

BERGAMA-KOZAK

BERGAMA-AŞAĞICUMA

BERGAMA-KAŞIKÇI

BERGAMA-BOZYERLER

BERGAMA-ZEYTİNDAĞ

 

-DİKİLİ İLÇESİ

DİKİLİ-SALİHLER

DİKİLİ-KABAKUM

DİKİLİ-YAYLAYURT

DİKİLİ-YAHŞİBEY

DİKİLİ-ESENTEPE

EDREMİT-İZMİR MERKEZ ÜÇGENİ

“Yakın gelecekte İZMİR’in kuzeyi önemli” diyerek sözlerini sürdüren Gültekin, “Kınık ve Bergama ilçelerinden yazdığım bölgelerden daha çok köy yerleşik alanında bulunan imarlı arsa almaya özen gösterin. Özellikle fiyatların çok uygun olduğu başta Büyükoba ve Bağalan çok değerli bir konumda. Dikili ilçesinden Müstakil tapulu tarla başta olmak üzere, imarlı arsa da alabilirsiniz. İzmir Türkiye’nin 2. Büyük şehri ve tıpkı İstanbul’un Kuzeyi gibi İzmir’inde Kuzeyi Önemli. Yazılan çoğu bölge, denize 1 saat mesafede olupzemin olarak sağlam bölgelerdir. Yaklaşan iklim değişikliğinin etkileri ve popülaritesi arttıkça İzmir’in kuzeyi daha fazla önem kazanacaktır. Bahse konu bölgeler detaylı bir coğrafi çalışma ve birtakım istihbaratlar ve analizler sonucu hazırlanmıştır. Aynı zamanda bu bölgeler daha çok Balıkesir ve Çanakkale’nin tatil beldelerine de yakındır.  Ayvacık Assos-Balıkesir Edremit-İzmir merkez üçgeninde sizlere muhteşem bir tavsiyedir. Bahsedilen bölgelerden mümkün mertebe müstakil tapulu arazi almaya özen gösteriniz, tarla vasıflı arazilerin kooperatif modeli ile gayriresmi paylaştırılarak pazarlanan projelerden mümkün mertebe uzak durunuz, çok istekli iseniz detaylıca incelemeden almayınız. En iyi reel yatırım toprağa yapılandır. Toprak üretilemeyen ve arzı sınırlı olan en kıymetli yatırım aracıdır” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.