İzmir’in Enka’sı Olmak İstiyoruz

İzmir’in Enka’sı Olmak İstiyoruz

Endüstriyel inşaat alanında 11 yıldır İzmir’de faaliyet gösteren ve 60’tan fazla projeye imza atan Egesit İnşaat’ın kurucu ortakları Ozan Aykut ve Utku Yavuzyılmaz, “Taahhüt sektöründe en yukarıyı hedefliyoruz. İzmir’in Enka’sı olmak istiyoruz” dedi.

A+A-

Ege Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden birlikte mezun olan Ozan Aykut ve Utku Yavuzyılmaz Türkiye’nin en büyük inşaat şirketlerinden olan Enka ve Nurol Holding şirketlerinin yurt dışındaki projelerinde 5 yıl boyunca görev yaptı. 2013 yılında Türkiye'ye dönerek Egesit İnşaat'ı kuran Aykut ve Yavuzyılmaz endüstriyel yapılar, sağlık tesisleri, liman yapıları, çelik ve prefabrik yapılar gibi faaliyet alanlarında iş yürüttü.

Aykut ve Yavuzyılmaz, şunları dile getirdi:

Tüm enerjimizi taahhüte verdik

İlk olarak devletten taahhüt işleri alarak işlerimizi ilerletmeye başladık. 2015 yılında Bostanlı ve Karşıyaka iskelelerinin revizyonu ile liman alanında uzmanlaştık ve çok sayıda işi teslim ettik. Son dönemde ise fabrika işlerini daha fazla üstlenmeye başladık. Tüm enerjimizi taahhüte vererek, bugüne kadar 60'ın üzerinde projeyi tamamladık.

Ekibin 3'te biri mühendis

Şu an aktif olarak 3 projemiz devam ediyor. 60 kişilik bir ekibimizle işlerimizi yürütüyoruz. Ekibimizde 18 mühendis var. 'Biz ne kadar iyi mühendisleri istihdam edersek işimiz o kadar kaliteli olur ve büyür' anlayışıyla ilerledik. Yurt dışında edindiğimiz en önemli kültür, mühendise ve insana verilen değerdi. İnsan faktörünün yanında son teknoloji iş makineleri aldık. İş makinelerimiz rekabetçilik anlamında bizi güçlendirirken yaptığımız işleri de daha ekonomik ve hızlı yapabilmemizi sağladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum