Kısa Süreli Destek Değil, Devamlı Ekonomik İstikrar İstiyoruz

Kısa Süreli Destek Değil, Devamlı Ekonomik İstikrar İstiyoruz

İnşaat sektöründe son 3 yılda yüzde 1.000 enflasyon oluştuğuna dikkat çeken Niyazi Gültekin, "Düşük faizli konut kampanyaları ile sektörümüz desteklense de bu ancak pansuman olabildi. Bizler kısa süreli destek değil, devamlı istikrar istiyoruz" dedi.

A+A-

İnşaat Deryası tarafından, bu yıl ikincisi gerçekleştirilen 'İnşa Edenler' gala ve panel organizasyonunda yerel yöneticiler, inşaat sektörü ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri bir araya geldi.

Arda Elektrik ana sponsorluğunda Pimapen’in de destekleriyle Alsancak Tarihi Havagazı Fabrikasında gerçekleştirilen ve 'Geleceğe Güvenle Bak' temasıyla düzenlenen etkinliğe İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener'in de aralarında olduğu yaklaşık bin kişi katıldı.

İnşaat Deryası İmtiyaz Sahibi Niyazi Gültekin, yaptığı açılış konuşmasında “İnşaat sektörü, son birkaç yılı çok zor geçirdi. 2018 ekonomik krizinden bu yana, sektörde ne yazık ki bir türlü kalıcı istikrar sağlanamadı. Sadece son üç yılda inşaatta yaşadığımız enflasyon yüzde bini buldu. Zaman zaman düşük faizli konut kampanyaları ile sektörümüz desteklense de, yapılan destekler ancak pansuman olabildi. Bizler kısa süreli destek değil, devamlı ekonomik istikrar istiyoruz. Tüm olumsuzluklara rağmen biz bu şehre, bu ülkeye güveniyoruz. Bu yüzden bu yılki organizasyonumuzu ‘Geleceğe güvenle bak’ temasıyla gerçekleştiriyoruz. Bizler; bu şehre, bu ülkeye inanan iş insanları olarak, koşullar ne olursa olsun üretmeye, yatırım yapmaya, istihdam sağlamaya devam edeceğiz. Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.Arda Elektrik ana sponsorluğunda Pimapen’in de destekleriyle Alsancak Tarihi Havagazı Fabrikasında gerçekleştirilen ve 'Geleceğe Güvenle Bak' temasıyla düzenlenen etkinliğe İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener'in de aralarında olduğu yaklaşık bin kişi katıldı.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.