Körfez Manzaralı Mia Port Hızla Yükseliyor

Körfez Manzaralı Mia Port Hızla Yükseliyor

Mia Yapı imzasıyla İzmir Yeni kent merkezinde, körfeze sıfır yükselen Mia Port projesinde kaba inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. 14'üncü kata kadar çıkan projenin 2025 yılının sonunda teslim edilmesi planlanıyor.

A+A-

Mia Yapı'nın ilk gökdelen projesi Mia Port şehrin merkezinde 6.000 metrekare arsa üzerinde tek blok olarak yükseliyor. 32 kat olarak inşa edilen Mia Port projesinde 140 daire ve ticari alanlar yer alıyor. Dairelerin tamamının körfez manzarasına sahip olduğu projede satışlar devam ediyor. 1+1’den 5+1’e kadar farklı daire seçeneklerine yer verilen projede teraslı ve loft dairelere de yer verilecek. 

Zemin iyileştirme çalışmalarının ardından kaba inşaat çalışmalarına hız verilen projede  14. kata kadar çıkıldı.

Konum olarak hem Bayraklı, Karşıyaka ve Alsancak’ın kesişim noktasında  bulunan Mia Port şehrin her noktasına kolayca ulaşım imkanı sağlıyor. İzmir körfez manzarasına sahip Mia Port, konumundan dolayı önü hiçbir zaman kapanmayacak bir manzaraya sahip.

Mia Port’un sosyal olanakları arasında; açık- kapalı yüzme havuzu, açık- kapalı oyun alanları, lobi, reception, kapalı otopark,  sauna,  buhar odası, fitness center,  barbekü alanı, 7-24 güvenlik ve kafeterya odası bulunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.