ODE Yalıtım 2020 Yılı En Çok İzolasyon Malzemesi İhracatı Yapan Firma Ödülünü Aldı

ODE Yalıtım 2020 Yılı En Çok İzolasyon Malzemesi İhracatı Yapan Firma Ödülünü Aldı

ODE Yalıtım, “2020 Yılı-En Çok İzolasyon Malzemesi İhracatı Yapan Firma” kategorisinde ödüle layık görüldü. Ozan Turan, “2023 yılına kadar kapasite artışı, dijital dönüşüm ve Ar-Ge için 125 milyon TL yatırım hedefliyoruz". dedi.

A+A-

Yalıtım sektöründe global bir marka olma vizyonuyla faaliyetlerini sürdüren ODE Yalıtım, İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği (İSİB) tarafından “2020 Yılı - En Çok İzolasyon Malzemesi İhracatı Yapan Firma” kategorisinde ödüle layık görüldü. Geçen yıl pandemi nedeniyle yaşanan kısıtlamalara rağmen ihracat ağlarını genişleterek altı kıtada 75’in üzerinde ülkeye taşıdıklarını söyleyen ODE Yalıtım Pazarlama Direktörü Ozan Turan, “2023 yılına kadar kapasite artışı, dijital dönüşüm ve Ar-Ge için 125 milyon TL yatırım hedefliyoruz. Bu yatırımlarla birlikte ihracat pazarlarında etkinliğimizi daha da artıracağız” dedi.

Türkiye’nin yüzde 100 yerli sermayeli en büyük yalıtım şirketi ODE Yalıtım, global bir marka olma vizyonuyla ihracat ağını her geçen yıl genişletiyor. Geçen yıl pandemi nedeniyle yaşanan kısıtlamalara rağmen Benin, Moğolistan, Etiyopya, Malta ve Vietnam’ı da pazar ağına ekleyerek ihracat yaptığı ülke sayısını altı kıtada 75’in üzerine taşıyan, aynı zamanda Finlandiya, Birleşik Arap Emirlikleri, Cezayir, Azerbaycan ve Benin’deki önemli projelerde yer alan ODE Yalıtım’ın bu başarısı ödül getirdi. İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği’nin (İSİB) ihracat pazarında etkili rol üstlenen ve en çok ihracat gerçekleştiren firmaları ödüllendirdiği törende ODE Yalıtım, “2020 Yılı - En Çok İzolasyon Malzemesi İhracatı Yapan Firma” kategorisinde ödüle layık görüldü.

Ozan Turan: “Uluslararası arenadaki etkinliğimizi daha da artıracağız”

Ödül törenine katılan ODE Yalıtım Pazarlama Direktörü Ozan Turan, küresel yolculuklarındaki en önemli gücü Ar-Ge ve inovasyona verdikleri önem ile bu alandaki yatırımlarının oluşturduğunu söyledi. Turan şöyle devam etti; “2023 yılına kadar kapasite artışı, dijital dönüşüm ve Ar-Ge için 125 milyon TL yatırım hedefliyoruz. Bu kapsamda Eskişehir Teknoloji Geliştirme Bölgesi’nde Greentech Ar-Ge adında bir inovasyon merkezi kurduk. Bu merkezde TÜBİTAK ve KOSGEB projelerinin yanı sıra Avrupa Birliği projelerine yönelik çalışmalar da yaparak uluslararası arenadaki etkinliğimizi daha da artıracağız. Ayrıca Eskişehir’de halihazırda devam eden yeni elastomerik kauçuk köpüğü yatırımımızla birlikte artacak kapasitemizin önemli bir bölümünü ihracat pazarlarına ayıracağız. Bu sayede bazı ihracat pazarlarında liderliğimizi pekiştirirken, bazılarında ise lider konumuna gelmeyi hedefliyoruz. Tüm bu çalışmalarımız ile sektörümüzün en prestijli ödüllerinden birini bir kez daha almanın mutluluğunu yaşıyoruz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.