Avni Çelik ve Ahmet Çelik Simgen Yapı Şirketini Kurdu

Sinpaş Holding yönetim kurulu başkanı Avni Çelik ile yönetim kurulu başkanvekili Ahmet Çelik ortaklığında yeni bir şirket kuruldu. Simgen Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi 149 milyon 951 bin TL sermayeyle Beşiktaş'ta kuruldu..

Simgen Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi bugün Avni Çelik ve Ahmet Çelik ortaklığında Beşiktaş'taki Sinpaş GYO genel merkezinde kuruldu.  Sinpaş, Simgen Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi adı altında yeni projeler hayata geçirecek. 

Sinyal 2017'de verilmişti

Sinpaş Yapı 2017 yılında gerçekleştirdiği yönetim kurulu toplantısında şirket paylarının yeni kurulacak olan Simgen Yapı Endüstrisi A.Ş. (Simgen) unvanlı anonim şirkete devredileceğini açıklamıştı. Simgen Yapı pay sahipleri ise, Avni Çelik, Ayşe Sibel Çelik, Berrin Çelik Ercivelecek, Ahmet Çelik ve Şenay Çelik olarak açıklanmıştı. 

Simgen Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi konusu: T.C.hudutlar veya lüzumunda dünyanın herhangi bir yerinde dilediği bedel ve şartlarla,hisseli veya tam olarak ipotekli veya ipoteksiz, üzerine irtifak, intifa sükna,vefa hakları tesis edilmiş olsun veya olmasın arsalar, binalar,kat irtifakına göre bağımsız bölümler ve gayrimenkullerin, tamamını veya bir kısmını hisseli veya tam olarak satma işlemi ve ana sözleşmede yazılı olan diğer işler.

Simgen Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi adres: Dikilitaş Mah.Yenidoğan Sok. No.36/1/4 Beşiktaş 

Emlak Gündemi Haberleri

Konut Fiyatlarının En Pahalı Olduğu Şehirler Belli Oldu
Konut Kredisi Faizleri Düşünce Fiyatı Artıran Emlakçıya 100 Bin TL Ceza
BDDK Konutta Kolay Kredinin Yolunu Açıyor
Tapu Harcına İndirim Geliyor!
THY-Emlak Konut’un Arnavutköy'deki Konutları İçin Kura Sonuçları Açıklandı