Erdemark Ulukent Projesi Nisan'da Başlıyor

Katal İnşaat bünyesinde kurulan kurulan Erdemark İnşaat ilk projesini Ulukent'te hayata geçirecek. Erdemark İnşaat yönetim kurulu başkanı Abdullah Erdem eylül ayında satışa çıkmayı planladıkları söyledi.

Katal İnşaat'ın sahibi Mustafa Erdem'in oğlu Abdullah Erdem tarafından kurulan Erdemark İnşaat'ın ilk projesi Menemen Ulukent'te yükselecek. Katal İnşaat olarak yakaladıkları kaliteyi Erdemark İnşaat olarak daha da ileriye taşıyacaklarını belirten Abdullah Erdem, "Katal İnşaat'ı destekleyen değerli İzmirliler için uygun fiyat politikası izleyeceğiz" dedi.

LANSMAN ÖNCESİ AVANTAJLI FİYATLAR

Nisan ayında satışa çıkması planlanan Erdemark İnşaat Ulukent projesinde lansman öncesi fiyat avantajı sunuluyor. Projenin Ulukent'in en güzel noktasında hayata geçirileceğini belirten Abdullah Erdem, "Seçkin manzarası ve modern mimarisi ile bölgede eşsiz bir proje inşa edeceğiz" dedi.

Erdemark İnşaat Ulukent projesinin detayları ve görselleri ilerleyen haftalarda paylaşılacak. 

Projeler Haberleri

Batıya Açılan Kapınız: Eşsiz Manzaralı Villalarımız
Çınarlıköy Villaları Lansmana Çıktı
Trademark Mükafat Satışa Çıktı! Fiyatlar 19 Milyon 500 Bin Liradan Başlıyor
Avcılar Workspace'te Fiyatlar 7 Milyon 500 Bin TL'den Başlıyor
Hayat Flora Fiyat Listesi