Evrim Kırmızıtaş Başaran 400 Bin Gayrimenkul Danışmanı Arasında 14. Sırada

Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, gayrimenkul şirketi RE/MAX’in yaklaşık 400 bin kişiyi değerlendirdiği sıralamasında 14. oldu. Daha önce dünya şampiyonluğu da elde eden Başaran’ın 2020 hedefi ise yılsonuna kadar ilk sıraya çıkmak.

Pandemi nedeniyle aylarca işler durmasına rağmen Türkiye’de toplam ciroda ilk sırada yer alan Başaran, “Koronavirüs ve ekonomik belirsizliklere rağmen işlerimizi aksatmadık ve bu başarıyı elde ettik. Daha önceden olduğu gibi yine birinci sıraya çıkmak için yıl sonuna kadar çalışmalarımızı hızlandıracağız” dedi.

Çin’den Amerika’ya yaklaşık 400 bin gayrimenkul danışmanının değerlendirildiği listenin önemine dikkat çeken Başaran, “Türkiye’den bir isim olarak bu başarıyı elde etmek beni çok mutlu etti” diye konuştu.

Emlak Gündemi Haberleri

Bakanlık Kirayı Elden Ödeyenlere Yönelik Denetimlerini Sıkılaştırdı
2025 Yılı Emlak Vergisi Tutarları
Alarko GYO Geçen Yıl 446 Milyon TL Net Kar Elde Etti
Avrupakent Gayrimenkul Güneş Enerji Santrallerini Devretti
Bakanlıktan Belediyeye 'Kaçak İnşaatı Yıkın' Talimatı