Filli Boya Eğitim ve Seminerlerini Online Sürdürüyor

Filli Boya, tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19’a rağmen iş süreçlerini mevcut ortama adapte ederek eğitim ve seminerlerini online olarak vermeyi sürdürdü.

Bu doğrultuda geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen, sunuculuğunu Kadir Çöpdemir’in yaptığı, Betek Boya Pazarlama ve Satış gruplarının katıldığı online seminerde dış cephenin yeni yıldızları Aqusto Serisi ürün grubu ile ilgili bilgiler tazelendi, önümüzdeki döneme dair de detaylı analizler paylaşıldı. İnteraktif eğitim sayesinde katılımcıların soruları eğitim esnasında cevaplandı.

Dış cephede kuralları değiştiren Aqusto serisi için yeni sezona Filli Boya ekiplerinin çok daha donanımlı girmesini sağlayan interaktif eğitimde yeni dönem stratejileri oluşturuldu.

Filli Boya’nın son olarak pazara sunduğu yenilikçi “Aktif Silikon Teknolojisi” ile geliştirilmiş silikon esaslı dış cephe boyası Aqusto Silan, “Duomax® Koruma Etkisi” sayesinde maksimum su iticilik ve nefes alma özelliklerini mükemmel bir denge ile bir araya getirerek farklı bir deneyimi müşterilerinin beğenisine sunuyor.

Yeni geliştirilen labirent doku ve nemin hızlı dışarı atılması sayesinde yüzeyle hızlıca ve tamamen bütünleşen Aqusto Silan’ın, uzun yıllar dayanıklı ve temiz kalma özelliği bulunuyor. Nefes alma, su iticilik, hızlı kuruma ve kuru kalma özellikleri sayesinde ısı yalıtım sistemlerinin performansını arttıran Aqusto Silan, enerji verimliliği ve tasarrufuna da maksimum katkı sağlıyor.

Aqusto Silan’ın “Duomax® Koruma Etkisi” en ağır iklim koşullarında dahi 4 mevsim maksimum performans sunarken, “Aktif Silikon Teknolojisi” sayesinde değişen hava şartlarına meydan okuyarak ilk günkü renk tonunu, dokusunu ve üstün özelliklerini yıllarca koruyabiliyor.

İnşaat Malzemeleri Haberleri

Arda Elektrik’in 2024 Yılı Yurtdışı Rotası Rusya ve Japonya Oldu
Medcem Çimento 2023 Sürdürülebilirlik Raporu’nu Kamuoyuyla Paylaştı
İnşaat Maliyet Artışı Son 3,5 Yılın En Düşük Seviyesinde
İnşaat Malzemesi Üretimi Üçüncü Çeyrekte Düştü
Batıçim’in Yeşil Çimento Projesi’ne Sürdürülebilirlik Ödülü