Haldız Grup'tan Ankara'ya 500 Milyon Liralık Yeni Proje

Haldız Grup Ankara'da 500 milyon TL değerinde yeni projenin startını verdi. Eskişehir yolu üzerinde hayata geçirilecek proje farklı mimarisi ile dikkat çekiyor.

Haldız Grup, mimarisi ile dikkati çeken 500 milyonluk yeni yatırımı ile Ankara pazarına girdi.

Haldız Grup'tan yapılan açıklamaya göre, yaklaşık 100 bin metrekarelik inşaat alana sahip proje, Ankara'nın merkezinde sürekli gelişmekte olan Eskişehir kara yolu üzerinde konumlanıyor.

Teraslı bir üst yapı ve modüler olarak planlanan birkaç teraslanmış bloktan oluşan zengin sosyal olanakları ve karma yapısıyla bölgeye değer katacak proje, Haldız İnşaat tecrübesi ile inşa edilecek.

Verilen bilgiye göre, üç bölgeye ayrılan kompleks yapının bir bölümü süpermarketler, mobilya-dekorasyon mağazaları ve lüks bir otomotiv showroom içeren perakende satış alanlarından oluşurken, diğer bölümlerinde ise sosyal alanlar ve "ev-ofis" tarzı konutlar bulunacak.

Projeler Haberleri

Batıya Açılan Kapınız: Eşsiz Manzaralı Villalarımız
Çınarlıköy Villaları Lansmana Çıktı
Trademark Mükafat Satışa Çıktı! Fiyatlar 19 Milyon 500 Bin Liradan Başlıyor
Avcılar Workspace'te Fiyatlar 7 Milyon 500 Bin TL'den Başlıyor
Hayat Flora Fiyat Listesi