İnci Mega Satışa Çıktı!

Önaylar İnşaat'ın yeni projesi İnci Mega satışa çıktı. İnşaat çalışmalarının da başladığı 62 katlı gökdelen projesi İzmir'in en yüksek binası olacak. 1000'den fazla bağımsız bölümün yer aldığı proje çarşı, ofis ve konutlardan oluşuyor.

İnci Tower, İnci Premium, İnci Larin, İnci Center, İnci Smyrna, İnci Suites projelerinin satışını sürdüren Önaylar Group tarafından hayata geçirilecek İzmir’in en yüksek projesi İnci Mega’da hem satış hem inşaat çalışmaları başladı.

1.000'den fazla bağımsız bölüm

Önaylar Group Genel Koordinatörlüğüne Dr. Gülören Tunca getirildi. 2024 yılı itibariyle tüm eğitim ve kurumsal iş tecrübesini Önaylar Group ile sürdüreceğini kaydeden Tunca, İnci Mega’da 1.000’in üzerinde bağımsız bölümü ve 73.000 m2 büyüklüğündeki ticari alanı İzmir’le buluşturacaklarını vurgulayarak, “Bir prestij projesini hayata geçiriyoruz. İnci Mega’nın örnek dairelerinin de yer aldığı devasa ofis binası da başlı başına bir yapıt. Amacımız normal bir ofis ortamında müşterilerimiz ile görüşme yapmaktan ziyade, tam bir deneyim alanının var olduğu, kullanılan malzemeleri birebir dokunarak deneyimleyebildiğiniz ve birebire örnek daireleri gezerek hissettiğiniz bir ofis binasında, farklı bir dünya içerisinde, keyifle müşterilerimizle buluşmak ve bu güzel deneyimi hep birlikte yaşamak. Ayrıca ofisimizin mimarisi ile de ülke çapında ses getiren ve herkes tarafından deneyimlenmesi gereken bir ofis olduğunun kanaatindeyiz” açıklamasında bulundu.

Çarşı-ofis-konut

Projenin 1. ve 2. bodrum katlarında; Araç otoparkı ve bisiklet park alanı, toplam 15.000 m² çarşı bulunuyor. 1.kat - 39 katlar arası ofis katlarından oluşuyor. 40-62 katlar arası ise konutlar yer alıyor. Projede 140 cm derinliğinde iki adet havuz, 500 metrekare çocuk oyun alanı ve 600 metrekare çocuk oyun alanı bulunmaktadır.

Projeler Haberleri

Grand Port Projesi İzmir’in En İyi Konut Projesi Olarak Hayat Bulacak
700 Milyon Dolarlık Kent Etiler Projesi Satışa Çıktı
Durusu Milltown, Çağdaş Yaşam Alanlarına Yeni Bir Yorum Kazandıracak
Rams City Gaziantep'te Lansman Satışları Başladı
Foça Terrace Evleri 2. Etapta Yaşam Başlıyor